RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Forsvarer Steffen Iversen

Sist oppdatert:
Wolves-manager Dave Jones gikk tirsdag ut og forsvarte Steffen Iversen overfor stadig mer kritiske fans.

26-åringen scoret da Wolves tapte 1-5 i sesongens første kamp, men har ikke klart å finne tilbake til nettmaskene.

Nå kritiseres han av fansen. Men støttes av manageren.

Urettferdig

- Han har hatt et par sjanser som har glippet fra ham, og det har ført til kritikk fra fansen, men jeg synes det blir urettferdig mot Steffen, sier Jones ifølge Planet Football.

Wolves-bossen mener Iversens manglende målteft like gjerne kan forklares med dårlig service fra lagkameratene. Jones mener Iversens styrke like mye ligger i å hjelpe laget ut av forsvar, gjennom sitt gode hode- og duellspill.

- Hans arbeidsinnsats og løpsvilje har vært fantastisk, og han gjorde en god jobb for oss mot Bolton fram til han ble skadet, mener den tidligere Southampton-manageren.

RBK-aktuell?

Ifølge Planet Football skal Rosenborg være interessert i å hente Iversen tilbake til Norge. Det kjenner ikke Dave Jones til.

- Jeg har absolutt ikke hørt noe fra den klubben. Men vi er i en situasjon hvor jeg ikke kan komme med løfter om noen ting.

Melder forfall?

Det er for øvrig fortsatt uvisst om Steffen Iversen blir friskmeldt tidsnok til å spille mot Luxemburg. Landslagslege Thor Einar Andersen sier til NTB at han avventer undersøkelser som blir foretatt av Wolverhampton.

- De holder på å kartlegge skaden, så vi har ikke fått beskjed om hva det dreier seg om. Men skaden er ikke så alvorlig at han ikke kan tas ut. Så får vi heller se om han må melde forfall, sier Andersen.

Onsdag presenterer landslagssjef Nils Johan Semb troppen til det viktige møtet med Luxembourg.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere