RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Forsvarer Stoke-stilen

Foto: Scanpix / AP Photo / Tom Hevezi
John Carew vil ikke være med på at Stoke utelukkende slår lange baller.

(ANB) Stoke har fått mye pepper for måten klubben spiller fotball på - en kritikk også John Carew har fått høre etter overgangen til Britannia Stadium tidligere denne måneden.

Lørenskogingen vil imidlertid ikke være med på at Stoke utelukkende er avhengig av langpasninger og dødballer. Nå slår 31-åringen tilbake mot kritikerne.

- Folk sier at jeg må trives med å spille for dette laget, fordi jeg vil få mange baller i lufta. Men først og fremst vil jeg ta livet av den myten, for jeg mener jeg fikk flere langballer da jeg spilte i Villa, sier han til Sky Sports.

Den slags uttalelser faller neppe i god jord hos Villa-fansen.

Godt spisspar
Carew er imidlertid ikke i tvil om at Stoke har mer å by på enn bare lange baller mot spissrekka.

- Her holder vi også ballen på bakken. Vi har fotballspillere. Vi kan slå ballen langt når det er nødvendig, men selv på vanskelige gressmatter som mot Wolverhampton, prøvde vi å spille, sier 31-åringen.

Den sistnevnte FA-cupkampen endte til slutt med Stoke-seier etter at tyske Robert Huth stanget inn vinnermålet på frispark ni minutter før slutt.

Onsdag gjester Carew & co. Anfield - for å møte et Liverpool-lag i stadig bedre form. Lørenskogingen er imidlertid optimist, og gleder seg over å ha selskap av Kenwyne Jones i angrepet.

- Dette laget passer meg bra, og jobben er ikke vanskelig med meg selv og Kenwyne på topp. Før var det bare meg, sier han - og utdyper:

- Jeg kan løpe i bakrom noen ganger, for han kan også vinne hodeduellene, og derfor kan vi skape mange farligheter sammen.

Suarez debuterer
Det er ventet at nyinnkjøpte Luis Suarez får sin debut for Liverpool i onsdagens møte med Carew & co. på Anfield. Samtidig må hjemmefansen vente lenger på å få se Andrew Carroll i aksjon. Han er i øyeblikket skadet. Det er også stopperveteranen Jamie Carragher.

Stoke må klare seg uten skadde Danny Higginbotham, mens kaptein Ryan Shawcross soner karantene for sitt røde kort mot Fulham sist.

Statistikken taler for øvrig mot Carew og hans lagkamerater. Stoke har bare fått med seg to poeng fra de siste 26 turene til Anfield. (ANB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere