RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Forsvarer utlendingene

HamKam hentet fire utlendinger foran 2006-sesongen. Ikke alle har slått til, men Lars Tjernås har fortsatt tro på suksess.

Juha Pasoja, Balasz Nikolov, Steve Cooreman og Roman Kienast er alle nye i Kamma-trøya i år. Mot Lillestrøm søndag er det muligens bare Pasoja som starter, men sportssjef Lars Tjernås vil ikke gå med på at de fire har vært en fiasko.

Størst spørsmålstegn settes det ved Balasz Nikolov og Steve Cooreman.

- Jeg tror fortsatt at den dagen vi foretar en evaluering av dem, blir svaret: Det var lurt å hente begge to. De var på gang i vår, men sjukdom og skader ødela, sier Tjernås til Hamar Arbeiderblad.

Samtidig sier Tjernås til avisen at han tror Steve Cooreman vil kunne slå til etter hvert, at Nikolov er på vei tilbake fra skade og viste lovende takter før han måtte ut, at Roman Kienast har klart omstillingen fra Rapid Wien meget bra og nå er aktuell for det østerrikske landslaget, mens Juha Pasoja har vært jevnt stabil, og nå bør være aktuell for det finske a-landslaget.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere