Gå til sidens hovedinnhold

Forsvaret testes lørdag

Huff, mandag morgen var akkurat som ille som jeg hadde fryktet på forhånd etter at vi i helgen tapte mot Vålerenga. Heldigvis er jeg i den posisjonen at jeg jobber i Lyn og dermed slipper å møte så mange vif-supportere, men jeg har allerede fått noen mailer av gutta. Jaja, svarer jeg da, dere kan godt vinne treningskampene, så lenge seks poeng blir igjen på rett side av byen til sommeren.

Stabæk lørdag

Men i skrivende stund er det ikke Oslo vest som opptar hodene våre, men snarere Bærum øst.

Lørdag får vi stifte bekjentskap med Norges kanskje farligste angrepsrekke. Med de herrene Nannskog og Gunnarsson i angrepet må rekka sies å være komplett etter signeringen av Petter Furuseth Olsen fra Hammarby. Derfor skal vårt urutinerte forsvar få seg en skikkelig test på lørdag, men jeg tror de tar utfordringen på strak arm. Om Indridi "indi" Sigurdsson skal spille back eller midtstopper, er det kun én mann som kan bestemme, men foreløpig har han spilt midtstopper og gjort det veldig bra med tanke på at han har spilt med forskjellige makkere nesten hver gang. Ved siden av seg har han hatt Jo Tessem (nødløsning) og Mads Dahm. Sistenevnte er ekte Lyn-gutt, og viste mot Sparta og Strømsgodset at han kan bli en god fotballspiller. Men jeg tror ikke noe får sjokk om midtstopperparet vårt mot Sandefjord 9. april blir Christian Brink og Inridi sigurdsson.

At det kommer opp den ene unggutten etter den andre er så absolutt ikke tilfeldig når vi tenker på hvilket arbeid som legges ned av Lyn/NTG og Lyn Fotball. Forrige uke spilte Lyn/NTG (vårt juniorlag, journ.anm) treningskamp mot a-laget til Årvoll som spiller i 3. divisjon. Og med et tilnærmet b-lag for oss klarte Lyn/NTG å vinne 2 1, en seier trener Sigbjørn korneliussen var strålende fornøyd med.

Det viser hvilken fantastisk bredde vi har, sier han.

Bra av Bastionen

Derfor skal dere ikke se bort i fra at det dukker opp et nytt ansikt fra juniorlaget på lørdag. Det hadde det vært gøy om like mange fra Bastionen tar turen til Kadettangen som var i Vallhall på lørdag. Jeg vet ikke hvor mange dere var, men et par spillerne kommentere etter kampen at trøkket fra Bastionen var bra, og ingenting hadde vært bedre enn hvis man klarte dette mot Stabæk også. For øvrig er det heller ikke lenge til LynTV kommer tilbake i ny drakt som du helt sikkert kommer til å nyte i helt andre åndedrag enn hva tilfellet var i fjor. Vi sees på Kadettangen på lørdag.

Fotballhilsen

Joachim Westher Andersen

Reklame

Regntøyet du trenger til den norske sommeren