Forsvarskrise i United

Foto: Matteo Bazzi (EPA/Scanpix)

Rio Ferdinand, Nemanja Vidic, Gary Neville, Jonny Evans, Rafael da Silva, Edwin van der Sar.

17.08.09 17:25

Listen over Manchester Uniteds defensive skadeproblemer er lang som et vondt år, bare én kamp inn i den nye Premier League-sesongen.

Nyhet: Spill Lotto og Tipping på mobilen

I tillegg til den nevnte kvintetten er keeper Van der Sar ute med skade. Smertene vil ingen ende ta for United-forsvarerne, noe som gir manager Alex Ferguson kraftig hodepine.

- Ferdinand er ute i to uker. Det vil si de neste to eller tre kampene, regner jeg med. Jonny Evans er skadet igjen, Gary Neville har akkurat startet å trene og Rafael da Silva er fremdeles ute med skulderen, sa skotten til Sky Sports.

Heldigvis for United er motstander i onsdagens kamp nyopprykkede Burnley, noe som normalt skal være overkommelig, selv for reservene til United.

Allerede på søndag igjen skal United spille mot Wigan. Innen den tid kan det komme noen lyspunkter i krisen.

- Vidic er i trening igjen, så forhåpentligvis kan han være klar til neste søndag mot Wigan.

Ferguson har ofte benyttet sjansen til å gi reservene sjansen når slike problemer oppstår. Fabio da Silva fikk sjansen i søndagens kamp mot Birmingham. Nå står United igjen med Wes Brown, som knapt har trent i år, og purunge Ritchie de Laet. En av disse må erstatte Jonny Evans, som måtte gå av banen med skade i søndagens kamp.

Ferguson kan da bli tvunget til å kjøpe inn en back-up for Vidic og Ferdinand. Det heteste navnet er ifølge Times Stokes Ryan Shawcross, som gikk på United-akademiet og ble solgt fra United i fjor. Ferguson var på plass under kampen mot Burnley og fikk se Shawcross score, selv om hovedgrunnen nok var å spionere på nyopprykkede Burnley.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mer om emnet: Manchester United

Mest lest på Sport

Annonsebilag