Gå til sidens hovedinnhold

Forsvarsspillet sviktet for Rosenborg

Mistet gruppeseieren i Costa del Sol på klønete vis.

ROSENBORG - IFK GÖTEBORG 0-1:

Med seier over IFK Göteborg på lørdag ville Rosenborg vinne sin gruppe i Benidorm, og dermed ta seg til finalen i Costa del Sol.

Men trønderne klarte aldri å få hyll på byllen mot det svenske laget, som på sin side utnyttet et til tider svakt forsvarsspill av Rosenborg.

Tverrliggertreff
Allerede etter fem minutter glapp det bakover på banen for Rosenborg, som for anledningen var kledd i oransje drakter. Simen Wangberg feilberegnet fullstendig, men Daniel Sobralense satte ballen utenfor mål alene med Rosenborg-keeper Daniel Örlund.

Etter hvert tok Rosenborg over initiativet i kampen, og Jim Larsen var nær ved å sende trønderne i ledelsen da han headet ballen i tverrliggeren fem minutter før hvilen.

Mål ble det imidlertid ikke før pause, og Rosenborg åpnet den andre omgangen på samme måte som den første - ved å kløne det til i forsvar.

Midtstoppere i samme duell
Jim Larsen og Simen Wangberg havnet i samme duell, og overlot ballen til Daniel Sobralense.

Denne gangen gjorde ikke brasilianeren noen feil, og sendte det svenske laget i føringen.

Rosenborg presset på for en utligning, og mot slutten var det nok en gang aluminiumet som sto i veien for en RBK-scoring - denne gang da innbytter Ole Selnæs satte et frispark i stolpen.

Nærmere kom imidlertid ikke Rosenborg, som dermed ender på fjerdeplass i gruppa.

Spartak Moskva endte til slutt på topp i Benidorm-gruppa etter lørdagens seier mot Molde, og møter vinneren av La Manga-gruppa til finale på søndag.

Reklame

Stor oversikt: Her er salgene i nettbutikkene nå

Kommentarer til denne saken