RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Forsvarstrøbbel for LSK

Foto: Cornelius Poppe, SCANPIX
Sist oppdatert:
Kaptein Frode Kippe er tvilsom før søndagens kamp mot Start.

Etter en rosenrød uke for Lillestrøm, ble fredagens trening en aldri så liten nedtur. Forsvarssjef Frode Kippe måtte nemlig gi seg med antydning til strekk i låret, og er nå tvilsom til Start-kampen.

- Jeg kjente det nappet bak i låret, men håper å være ok igjen til søndag. Men med cupfinalen bare to uker unna er det ikke snakk om å risikere noe, sier Kippe, som gikk rett fra trening til behandling med nåler og massasje.

Han skal nå gjennomføre en test før kampen.

- Jeg skal teste låret før avreise søndag morgen. Fysioterapeuten mener det er gode muligheter for spill, ettersom det var nok av kraft i beinet i går, sier Kippe til rb.no.

Fra før er Pål Steffen Andresen ute med karantene, noe som kan bety at sidebackene Anders Rambekk og Marius Johnsen blir LSKs stopperpar.

Heller ikke Anders Rambekk var uberørt av alle skadene på fredagens trening. Han måtte ise ned et skadet ribbein. Skaden oppsto etter en duell med Pål Strand. Strand sørget også for at Bjørn Helge Riise fikk seg en smell og måtte gi seg. Det skal imidlertid ikke være fare for at noen av dem må stå over søndag.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere