Gå til sidens hovedinnhold

- Fortjente å bli skjelt ut

Aalesund-trener Ivar Morten Normark var i sjokk etter den elendige 1. omgang mot Tromsø. Mandag var det oppvask.

«Det mest sjokkerende jeg har sett», «Spillerne må svare på om de vil være med videre. Ellers kan de gå», «Maken til underprestering». Aalesund-trener Ivar Morten Normark var rasende etter tapet mot Tromsø.

Han reagerte voldsomt etter en elendig 1. omgang. I 2. omgang hevet laget seg, men likevel ble det et surt 0-1-tap for Tromsø.

- Vi fortjente absolutt å bli skjelt ut. Vi kan ikke være bekjent av den 1. omgangen, og må tåle litt irettesettelse, sier kaptein Christian Steen til TV 2 Nettavisen.

Mandag måtte spillerne møte til et oppvask-/spillermøte med treneren.

- Ville alle være med videre?

- De ville det. Men det er én ting å si det, en annen ting å gjøre noe med det, sier Normark til TV 2 Nettavisen.

- Fokuserer man på resultatet, kan man like gjerne grave seg ned. Men man må heller ikke glemme at dette var første kamp i eliteserien hvor vi vant sjansestatistikken. Det må vi ta med oss. Det var enorm forskjell på 1. og 2. omgang, og det vesentlige her er at vi faktisk har mulighet til å gjøre noe med dette selv. Dette handler om å forbedre egne prestasjoner. Det kan vi gjøre noe med, fortsetter han.

Kaptein Christian Steen var også fornøyd med måten spillerne reagerte på mandag.

- Det ble sagt mye fornuftig. Vi fikk høre hva forskjellige spillere tenker, og det er langtifra krise. Det er bare spilt seks kamper, og periodevis spiller vi bra fotball.

Første sjanse for Aalesund-spillerne til å omsette ord til handling er onsdagens cupkamp mot Hareid. Neste seriekamp spilles borte mot Molde 16. mai.

Reklame

Manchester City slår lillebror Manchester United søndag

Kommentarer til denne saken