Gå til sidens hovedinnhold

Fortsatt alvorlig for Viking-talent

Vikings unggutt Christer Corneliussen (19) ble torsdag operert etter å ha fått hjerneblødning under onsdagens kamp mellom Viking 2 og Vidar.

19-åringen ble undersøkt av spesialister ved Haukeland Sykehus i Bergen torsdag formiddag. Her ble det bestemt at Corneliussen måtte opereres umiddelbart.

- Det jeg kan si nå, er at han er operert. Men vi vet ingenting om tilstanden hans nå, sier Vikings lege Arlid Olsen til TV 2 Nettavisen torsdag ettermiddag.

Det er fremdeles uklart om tilstanden til den unge Viking-spilleren er alvorlig.

- Vi har ikke fått snakket med Haukeland sykehus, så det er vanskelig å si noe om hvordan det står til akkurat nå, sier Olsen.

Vikings lege sier imidlertid et er svært sjelden at en så ung person pådrar seg hjerneblødning.

- Det kan skyldes en medfødt tetthet i blodkaret. Men det er ekstremt sjelden at dette forekommer hos så unge personer. Men er du uheldig, så kan dessverre slikt inntreffe, sier Arild Olsen.

Ifølge Stavanger Aftenblad er tilstanden til Corneliussen fortsatt alvorlig torsdag kveld.

- Det kan selvsagt være alvorlig når slikt inntreffer. Men vi får bare krysse fingrene for at det går bra, sier Arild Olsen.

- Ingen kommentar
Haukeland sykehus vil ikke kommentere Corneliussens tilstand.

- Det vil ikke bli sendt ut noen pressemelding nå eller senere om denne mannen, fortelles det fra sykehuset til TV 2 Nettavisen.

- Fotball er ubetydelig
- Fotball er ubetydelig når noe slikt hender. Jeg har nesten ikke sovet i natt og tenkt på Christer og hans nærmeste hele tiden, sier trener Gary Goodchild til Stavanger Aftenblad.

Corneliussen klaget på hodeverk i pausen av kampen, og treneren spurte om han ville bytte ut. Han valgte imidlertid å spille videre. Like før 2. omgang skulle blåses i gang, følte han seg så uvel, og ble da byttet ut.

- Han ble fort veldig grå i ansiktet og undersøkt av Vidars lege på stedet. Det ble straks besluttet å tilkalle ambulanse. Fra SiR ble han sendt videre til Haukeland Sykehus i Bergen, sier Goodchild videre.

Reklame

Black weekend: Salgene fortsetter - Her får du oversikten du trenger