RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fortsatt bitter på van Nistelrooy

Sist oppdatert:
Arsenal-kaptein Patrick Vieira er ikke ferdig med bråket på Old Trafford tidligere i høst. Nå gjentar han beskyldningene om at Ruud van Nistelrooy filmet.

Patrick Vieira ble utvist for å ha sparket etter van Nistelrooy, men franskmannen hevder fortsatt at det var skuespill fra United-spissen som fikk dommeren til dra opp det røde kortet.

Manchester Uniteds Gary Neville forsøker å hindre at lagkameraten Ruud van Nistelrooy og Arsenals Patrick Vieira ryker i tottene på hverandre.

Han filmet
- Jeg var veldig irritert over måten han filmet på. Det skuffet meg veldig, for jeg har stor respekt for ham siden han en fantastisk spiller, sier Vieira til Daily Mail.

- Det var veldig skuffende å se reaksjonen hans. Kanskje ekstra ille siden jeg har slik respekt for ham. Det gjorde det verre for meg å akseptere oppførselen hans.

- Faktum er at spillere som reagerer på provokasjoner blir straffet hardere enn dem som provoserer frem episoder, fortsetter franskmannen i et dårlig skjult angrep på van Nistelrooy. Vieira ønsker nye retningslinjer for hvordan filming på banen skal straffes.

- Vi må finne en balansegang mellom de som filmer og spiller skadet, og de som blir involvert. Vi har slitt med disse problemene lenge, og vi vil neppe bli kvitt dem helt. Vi må ikke gjøre det vanskeligere for dommerne nå.

Skryter av Keane
Vieira er imidlertid ikke bare bitter i etterkant av den famøse kampen. Franskmannen skryter av sin kapteinkollega i United, Roy Keane, som opptrådte som fredsmekler da det kokte som verst på Old Trafford.

- Keane prøvde å hjelpe meg. Han så at jeg var veldig opprørt, og forsøkte å få meg unna bråket. Han visste med en gang at jeg ikke fortjente rødt kort, men sa at jeg var ferdig og at jeg måtte gå av banen. Jeg er glad det var ham. Jeg tror ikke noen annen United-spiller kunne gjort det. Det er tette bånd mellom oss. Vi respekterer hverandre, sier Vieira.

- Da jeg kom til England var han allerede en toppspiller, og jeg ville bli som ham. Vi er vinnere. Vi vil vinne for laget vårt, og Roy er et fantastisk forbilde for meg på grunn av måte han drar med seg hele laget på.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere