Gå til sidens hovedinnhold

Fortsatt mange VM-billetter igjen

Det er 50 dager igjen til Ski-VM i Holmenkollen. Vil du heie fram Northug og Bjørgen på arenaen har du fortsatt gode muligheter til å få billett.

Hvis du tror at du er for sent ute til å skaffe deg billett til Ski-VM i Oslo som går av stabelen 24. februar, må du tro om igjen. Det er nemlig hele 160.000 billetter igjen.

- På nåværende tidspunkt har vi solgt totalt 140.000 billetter. Det er vi veldig fornøyd med i og med at det fortsatt er en god stund til VM starter, sier PR- og informasjonssjef for Ski-VM 2011, Nina Horn Hynne til Nettavisen.

Herrestafett utsolgt
Under det 12 dager lange mesterskapet er det 21 øvelser det skal konkurreres i. Den desidert mest populære grenen er herrestafett, som er den eneste øvelsen som er utsolgt.

- Det går rykter om at billettene til VM er utsolgt, men det er overholdet ikke tilfellet. Det er kun herrestafetten som er helt utsolgt, i tillegg er det enkelte øvelser det er få billetter igjen på tribuneplass, fortsetter hun.

Stor respons
Billettsalget startet 1. september, det har blitt lagt ut 300.000 billetter og de har gått unna selv om det er mange igjen.

- Vi håper selvfølgelig at vi selger ut alle billettene, men det er veldig vanskelig å si nå. Vi har fått mye respons fra både folk som vil ha tak i billetter og også de som lurer på hvordan de kommer seg ut i skogen for å stå ved løypene, sier hun videre.

- Er det typisk norsk å være ute i siste liten?

- Det arrangeres World Cup-renn i Holmenkollen hvert år, og erfaringsmessig er det slik at folk står opp og finner ut hvordan været er før de bestemmer seg for å dra og se på skirenn. Det er mulig folk tenker slik i forhold til VM også, i hvert fall når det gjelder øvelsene i helgene, forteller Hynne.

Les også: - Nå må dere gi Petter ro.

Store forhåpninger
PR-sjefen håper og tror at VM blir en stor folkefest.

- Vi gleder oss veldig til VM og ser for oss spennende sportsprestasjoner i et vanvittig flott anlegg. Vi har fått mange tilbakemeldinger på at det norske publikummet er spesielt bra. De er entusiastiske og er flinke til å heie, avslutter hun.

Ski-VM i Oslo varer fra onsdag 23. februar til søndag 6. mars.

Programmet for Ski-VM og billettinformasjon finner du her.HTML EMBED
Reklame

Opptil 65 prosent på verdens beste bokser