RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fortsatt med i kampen

Charlton-manager Alan Curbishley
Charlton-manager Alan Curbishley Foto: Foto: Charltons hjemmesider
Sist oppdatert:
Birmingham var i ferd med å slippe ustraffet for poengran på the Valley, da Matt Holland dukket opp og sikret et poeng minutter før slutt. Dermed er det fortsatt live i Mesterliga-drømmen til Alan Curbishley.

Charlton hadde det meste av spillet, men det gikk med over en times spill på the Valley før noen av keeperne måtte ut i aksjon. Da utnyttet Jonatan Johansson Kenny Cunninghams tabbe, og den finske landslagsspissen kom alene mot Birmingham-målet. Det svake skuddet ble imidlertid enkelt stoppet av Maik Taylor, like etterpå valgte Charlton-manager Alan Curbishley å slenge innpå Carlton Cole.

Den innleide Chelsea-spissen skapte umiddelbart mer fart i Charlton-rekkene, men stikk i strid med spillets gang, var det i stedet Birmingham som scoret da Clinton Morrison scoret et sjeldent mål ved å dunke inn Matthew Upsons stuss.

Kjempeheading
The Valley-ansiktene var ble og overhodet ikke fattede over sjokkscoringen, og mange så drømmen om spill i neste års Mesterliga svinne hen. Men ikke Matt Holland.

Den irske landslagsspilleren gikk direkte i angrep, og på effektivt vist sørget han for balanse i regnskapet ved hjelp av en god cross fra Chris Powell og en dødelig pannebrask.

Dermed er laget på syvendeplass, to poeng bak Liverpool på fjerdeplassen, men med én kamp til gode på Merseyside-laget. Spill i en eller annen europacup blir det temmelig sikkert, og mye tyder også på at Charlton vil få sin beste plassering i Premier League – niendeplassen fra 2000/01.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere