INTER - PARMA 5-2:

Tidligere Liverpool-manager Rafael Benítez har ikke imponert nevneverdig i sin nye jobb som sjef i Inter.

De regjerende trippelmesterne, som altså gjorde rent bord i den italienske serien, cupen og mesterligaen med José Mourinho ved roret sist sesong, hadde bare vunnet fem av sine 13 første kamper i Serie A denne sesongen før søndagens møte med Parma.

Så dårlig har det gått, at nevnte Mourinho ikke kunne tro hva han hørte da Inter gikk på nok et tap forrige helg, mot Chievo.

Og hjemmekampen mot Parma, på nedre halvdel av tabellen, startet mildt sagt grusomt for Benitez' menn.

Målfest
Innen det var gått fire minutter av kampen hadde nemlig den aldrende, men dog fortsatt så effektive Hernán Crespo nettet en gang for gjestene, og stilnet den halvgale Inter-fansen på tribunen.

Heldigvis for Inter, og kanskje spesielt manager Benitez, ville imidlertid ikke Dejan Stankovic være noe dårligere enn den 35 år gamle argentineren, og scoret to mål i løpet av det 17. og 18. minuttet på San Siro.

Og da Esteban Cambiasso la på til 3-1 fire minutter senere, så det ut til å bli en enkel seier for tittelforsvarerne.

Hat trick
Men så var det denne Crespo, da. Ti minutter før pause scoret han sitt andre for dagen, og sørget for at lagene gikk til hvilen med 3-2 i målprotokollen.

Andre omgang ble ikke like innholdsrik som den første, og det tok nesten en halvtime før Inter-fansen igjen kunne puste lettet ut.

Denne gangen var det Thiago Motta som puttet for vertene, før Dejan Stankovic satte inn sitt tredje mål for dagen.

Milan i tet
5-2-seieren betyr at Inter nå står med 23 poeng på 14 kamper, og kan dermed fortsatt ikke utelukkes i kampen om gullet i Serie A. Om det skal bli en realitet, bør imidlertid Rafael Benítez skru nivået på laget opp enda noen hakk hva kvaliteten angår.

Opp til erkerivalene Milan er avstanden sju poeng for Inter.

Milan kan for øvrig takke sicilianerne fra Catania, som holdt ligatoer Lazio til 1-1 på bortebane.

Det betyr at det fortsatt skiller tre poeng mellom de to tetlagene i Serie A, etter at Milan spilte 1-1 mot Sampdoria på lørdag.

John Arne Riises Roma gjester Palermo i søndagens siste oppgjør i Serie A, med kampstart 20.45.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

HTML EMBED