RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fortsatt Premier League på Canal Digital

Foto: Heiko Junge (Scanpix)
Sist oppdatert:
Har kommet fram til en avtale med TV 2.

Canal Digital har inngått en avtale med TV 2 som sikrer at deres kunder vil få tilgang til Premier League de neste tre årene, melder selskapet i en pressemelding på mandag.

Det betyr at TV 2s tre nye Premier League-kanaler i HD vil være tilgjengelig for Canal Digitals kunder på både kabel og parabol.

- Vi har alltid distribuert Premier League og det er en stolt fotballtradisjon som vi nå bringer videre, sier adm.dir i Canal Digital, Svein Erik Davidsen, i pressemeldingen.

TV 2 satser stort på Premier League de kommende årene, og har opprettet tre nye kanaler ekslusivt for den engelske fotballen.

Hovedkanalen TV 2 Premier League HD vil sende 24 timer i døgnet, der innholdet vil bli en miks av direktesendte kamper, engelskproduserte programmer og egenprodusert materiale. De to andre kanalene vil vise direktesendte kamper.

Fotballentusiaster med Canal Digital-abonnement kan dermed glede seg til en innholdsrik sesong det kommende året.

Tidligere ble det kjent at Canal Plus har sikret seg eksklusive rettigheter på blant andre spansk La Liga, italiensk Serie A, tysk Bundesliga, den svenske Allsvenskan, Copa América og Carling Cup i England, i tillegg til flere landskamper.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere