Gå til sidens hovedinnhold

Fortsatt rasende etter VM-exit

- Luis Suarez? Han er bare en simpel juksemaker.

Av og til tar det tid å komme over vonde opplevelser.

Det har Ghanas serbiske trener, Milovan Rajevac, fått merke. Han har nemlig fortsatt ikke kommet seg over kvartfinaletapet mot Uruguay.

Det var siste minutt av andre ekstraomgang.

Ghanas Dominic Adiyah sendte ballen mot mål. Den var på vei inn i nettmaskene, men Uruguays Luis Suarez reddet med hånda han senere omtalte som Guds hånd. Asamoah Gyan misbrukte straffesparket og Uruguay vant så den påfølgende straffesparkkonkurransen.

Lørdag er Suarez tilbake fra start for Uruguay i bronsefinalen mot Tyskland.

Uten at han får noen tilgivelse av Rajevac.

- Noen sier at Suarez er en helt, og at han nå kan gå med hodet hevet. Da sier jeg bare: Skjerp dere, folkens. Han er ingen helt. Han er en simpel juksemaker. Guds hånd? Det var heller djevelens hånd, sier Ghana-treneren til den bulgarske avisa Meridian Match.

- Det internasjonale fotballforbundet (FIFA) burde endre reglene etter dette jukset. Dommerne burde heretter gi mål i stedet for straffe når noen handser så klart på mållinja som dette. Jeg tror vi kunne blitt en skikkelig overraskelse. Jeg tror vi kunne nådd til finalen. Jeg tror vi kunne blitt afrikanske verdensmestere. Men alt gikk i stykker etter Gyans straffebom. Vi tapte en kamp vi burde vunnet, og det gjør vondt.

Kommentarer til denne saken