RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fortsatt sting i Start

Sist oppdatert:
KRISTIANSAND STADION (TV 2 Nettavisen): Ingen slår Start i Kristiansand, men Marius Johnsen måtte virkelig blø for seieren.

Les alt om 15. serierunde her.

START - MOLDE 1-0: Start kjørte fullstendig over Molde i første omgang, men var likevel fornøyde med å hale i land en knepen 1-0-seier etter en tafatt andre omgang. Start fortsetter dermed gullkampanjen, men det kostet blod.

Masse blod.

- Det er en skandale at ikke dommeren slår ned på sånt destruktivt spill, sier venstreback Marius Johnsen om episoden da han fikk Rob Friends albue i overleppa i første omgang.

På utspill fra Moldes målvakt gikk de to i duell, og Johnsen mener dommeren burde slått ned på det han kalte et klart angrep.

- Etterpå bannet han etter meg, sier Johnsen, som spilte videre i andre omgang med fire-fem sting.

Rob Friend mener Johnsen misoppfatter.

- Jeg sa ingenting til ham. Han må ha hørt noen andre. Jeg gikk opp i en vanlig duell, og var uheldig å treffe ham, sier Friend til TV 2 Nettavisen

Nilssen fortsatte bærturen
Molde sto høyt og skaffet seg to store sjanser på en feilberegnende og utrusende Start-målvakt Rune Nilssen de første minuttene, som tydeligvis ikke hadde fått roet seg etter Lillestrøm-fadesene forrige mandag.

Men så var det Start. Bare Start.

Med unntak av Daniel Berg Hestad, Rob Friend og Stian Oh, så så Molde-spillerne ut til å være blendet av Starts glitrende spill. Molde må takke tverrliggerne for at ikke kristiansanderne klarte å putte inn de enorme mulighetene som bød seg.

I andre omgang endret Bo Johansson formasjonen, satte frimerke på Fredrik Strømstad og tok ut midtbane-esset Bjarte Lunde Aarsheim. Start klappet nærmest sammen, men fikk likevel et mål, da høyrebacken Steinar Pedersen styrte inn innlegget fra Alex Valencia. Altså dødball igjen for Start, og backrekka scorer målene. Selv Todi Jònsson, som fikk tjue minutter på slutten, klarte ikke å hamle opp med Starts underliggende problem etter at Bala Garba gikk ut med skade: Spissene scorer lite.

Molde-dominans etter hvilen
I stedet fosset general Berg Hestad frem og tilbake og herjet de gule og svarte til de svimlet.

Og i siste ordinære minutt fikk han nesten lønn for strevet. En ildkule fra hans hestespark rystet stangen på stadion, men spratt siden ut igjen, og kampen ebbet så ut.

- Trygg? Nei hadde jeg vært trygg på seier på slutten hadde jeg vært gal, sier Tom Nordlie. Han var selvsagt svært fornøyd med første omgang, og misfornøyd med siste.

- Vi blir for heite og kåte på midten. Men vi gjorde noen taktiske kloke valg også, mener Nordlie.

Molde-trener Bo Johansson innrømmer at Start overkjørte dem i første omgang, men var skuffet over at laget ikke klarte å få mål da sjansene bød seg i andre omgang.

- Det er bittert å tape når vi har så mange gode sjanser i andre omgang.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere