RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fortsatt uavklart i sandvolley-VM

Sist oppdatert:
Sent onsdag kveld var det fortsatt usikkert om sandvolleyballeliten velger å boikotte det pågående VM-et i Tyskland fra og med torsdag.

TV 2 Nettavisen snakket med Vegard Høidalen like før midnatt onsdag, og da visste han fortsatt ikke hva som kommer til å skje.

- Det har vært møtevirksomhet i hele kveld. Det internasjonale forbundet har bøyd av på enkelte punkter, men ikke på alt, sier Høidalen.

Han håper og tror likevel at det blir VM-spill torsdag:

- De fleste, deriblant de norske, mener signalene fra forbundet er såpass positive at de ønsker å spille. Men det er fortsatt noen som har kraftige motforestillinge og ønsker å streike.

- Kan du si noe om hvem dette er?

- Nei, det spiller ingen rolle. Men det gjelder ingen av de norske.

- Er det aktuelt at enkelte streiker mens resten fortsetter VM?

- Nei, her blir det alle eller ingen.

Striden skyldes krav sandvolleyballspillerne stilte til det internasjonale forbundet mandag og tirsdag. Det handlet om retten til å reforhandle kontraktene som spillerne må signere for å få delta i verdensserieturneringer og internasjonale mesterskap, en kontrakt som blant annet hindrer spillerne i å danne en spillerorganisasjon.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere