Fortsatt uten seier

Foto: AP/Scanpix

Nedrykkstippede Norwich reiste seg mot Aston Villa, men heller ikke denne gangen ble det seier.

NORWICH – ASTON VILLA 0-0: Heller ikke i sin sjette kamp for sesongen klarte Norwich å hente hjem en trepoenger som virkelig lå og ventet på forrige sesongs seriemester. Og hvis ikke gultrøyene utnytter sånne sjanser som de etter hvert fikk mot Aston Villa i fremtiden, vel, da er det mye som skal til for at traktorgjengen ikke spiller fotball på et lavere nivå neste sesong.

Men det er lyspunkt, og det var 45 minutter langt:

Andreomgangen.

Mens førsteomgangen var et sorgens kapittel for de som er glade i fotball, og Norwich-supportere i særdeleshet, hvor bare en god Robert Green holdt hjemmelaget inne i kampen, så kom de engelske kanarifuglene ut etter sidebyttet med en helt annen innstilling.

Lovende unggutter
Spesielt var Damien Francis (25) nære på med sin lekre skuddfot, men Thomas Sørensen beviste flere ganger hvorfor nettopp han er blitt Danmarks førstevalg mellom stengene. Mest imponerende var hans inngrepen i sluttsekundene, da nevnte Francis fyrte av en kanon, bare for å se Sørensen få dyttet ballen over tverrliggeren til corner.

Dermed ebbet kampen ut med 0-0, og Norwich befinner seg fortsatt under nedrykksstreken, til tross for at det bare er blitt to tap på de første seks seriekampene i år. Tidligere har Darren Huckerby vært sørgelig alene på topp, men denne gangen viste flere av Norwich unge, lovende spillere ansvar, og viste hvordan de i fjor kunne vinne førstedivisjon med åtte poengs margin.

Følger de opp på den måten de avsluttet andreomgangen, er det flere Premier League-keepere som skal få svette denne sesongen.

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Sport

Annonsebilag