RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: SCANPIX/EPA/JEFF KOWALSKY

Fortsetter å overraske

Sist oppdatert:
Alle eksperter dømte Indiana Pacers nedenom og hjem etter at lagets tre største stjerner fikk lange utestengelser. I natt tok de sin andre strake seier uten stjernegalleriet.

INDIANA PACERS - MINNESOTA TIMBERWOLVES 106-102: Indiana Pacers' unggutter har sjokkert hele NBA i sine to kamper uten Ron Artest, Jermaine O'Neal og Stephen Jackson. Med enorm innsats har de kjempet Boston Celtics og Minnesota Timberwolves.

At Celtics var mulig å slå var kanskje ikke verdens største overraskelse, men at de skulle slå Timerwolves, en av favorittene til NBA-tittelen, er nærmest en sensasjon.

Anført av Austin Croshere avgjorde hjemmelaget kampen i tredje periode. Croshere sto for elleve poeng i denne perioden, som Pacers vant 30-22.

Da sluttsignalet lød kunne Pacers' unggutter juble over 106-102. Laget er ubeseiret uten stjernene sine på laget.

Croshere ble toppscorer med 25 poeng. Jamaal Tinsley fulgte opp med 20. Forrige sesongs beste spiller i NBA, Kevin Garnett, sto for 23 poeng for Timberwolves.

Gjestene fikk ingen god oppladning til kampen ettersom Michael Olowokandi ble arrestert i morgentimene. Han nektet å forlate en bar ved stengetid og ble etter hvert hentet av politiet. Han er nå utestengt på ubestemt tid av Timberwolves.

Resultater:
Indiana Pacers - Minnesota Timberwolves 106-102
LA Clippers - New Jersey Nets 101-88

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere