Fortsetter i samme spor

Foto: Morten Rakke (Scanpix)

Sandefjord-trener Tor Thodesen innrømmer at lag hans fikk lide for disponering av kreftene mot Odd. Men han vil likevel fortsette med samme oppskrift utover høsten.

SANDEFJORD - ODD GRENLAND 1-3:

Sandefjordingene gikk i karakteristisk stil hardt ut i søndagens batalje på Storstadion. Og på ny så det ut til at kraftanstrengelsene den første halvtimen skulle gi betalt i form av poeng. Men denne gangen holdt ikke kreftene helt inn, og for første gang siden Branns besøk i mai måtte hjemmelaget bite i gresset på Storstadion.

- Det var helt klart at vi var veldig slitne utover i 2. omgang. Og det var nok disponeringen av kreftene våre som var medvirkende til at Odd tok over kampen, sier trener Tor Thodesen, som likevel synes hans lag hang brukbart med fram til Odds utligning 17 minutter før full tid.

Men selv om Sandefjord gikk tom for krefter denne gangen, nekter Thodesen å endre på oppskriften man har brukt fram til nå.

- Å gå hardt ut har vært en av våre suksesskriterier i år. Det har vi tatt veldig mange poeng på her på Storstadion. Det er helt klart noe vi skal fortsette med, sier Thodesen.

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.