*Nettavisen* Sport.

Fortsetter seiersmarsjen?

I en småvrien rebus blir seiersmarskinen Zevs folkebankeren, men vi tar oss råd til å krysse av for en luring i løpet som vil sette ni av ti kuponger ut av spill på det største forslaget.

Klikk her for å se våre V5-forslag.

Hans Martin Klepaker sender ut sin øyensten 5 Zevs i den fjerde avdelingen, og Spang Best-sønnen blir fryktelig tung favoritt etter litt pause. 6-åringen har vunnet hele 17 av 32 starter i livet, og tar etter alt å dømme en ny triumf i dag. I følge eieren ser den hurtige krabaten bedre ut en noensinne i trening, og det er trolig kun et uhell underveis som kan felle folkebankeren. Vi singelstreker på de to minste forslagene, mens vi på det største forslaget tar oss råd til å krysse av for en hest inntil. Vi snakker da om 3 Druasel som står bedre til enn på svært lenge, og når Spikeld-sønnen kun er krysset av på skarve 4 % av kupongene vil 7-åringen virkelig lag vei i vellinga dersom han skulle gå bort å vinne.

I V5-innledningen står favorittene 11 Redwin Turnpike og 12 Straight Ås litt ille til på en sprint i Skien, og vi krysser av for fem hester på samtlige spilleforslag. 3 Gardens Pride er en sannsynlig tethest, og fra den posisjonen selger Ride The Night-sønnen seg dyrt. To outsidere finner vi i form av 1 Hanging Out og 7 Uri F. Boko. Førstnevnte kan her få kremløpet, mens sistnevnte har en langt billigere oppgave nå enn i forhold til Express Ride-sønnens siste starter.

Litt småskummelt i den andre avdelingen, der det ligger an til en luftig startside. 3 Lille Siem og 7 Eyeformoney L. er begge ut etter føringen i løpet, og det kan fort koste mer enn det smaker for dem begge til slutt. 2 Somolli`s Win gjør en spennende start i ny regi, og bør regnes tidlig sammen med en formtoppet 9 Spirre Vip.

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: hesteguiden.com

Vi støter på et litt ruglete kaldblodsløp i V5-3, men vi tror fort vinneren er å finne på trioen 3 Espe Trym, 6 Vikse Mix og 9 Alm Nidar med 1 Nimbus som en liten outsider.

Et sjabert amatørløp avslutter denne rebusen, og formhestene i løpet er utvilsomt 5 Crazy Joe og 8 Real Fighter. Førstnevnte var svært positiv fra en iskald utgangsposisjon i sin siste start, og Park Avenue Joe-sønnen har her fått en forholdsvis rutinert kusk i Knut Robin Dalsbotten. Sistnevnte står litt ille til ytterst på vingen, men i et lite felt tror vi ikke det betyr så mye. Nordin Hanover-sønnen går stadig fine løp, og kjemper garantert om seieren her. Favoritten i løpet 1 Pearlchip er ikke veldig glad i dagens distanse, og selv om selskapet ikke er av den avskrekkende sorten vil vi gjerne se at Potato Chip-datteren kjemper helt inn under dagens forutsetninger før vi skrur forventningene for høyt.

Ekspertforslag
Vi har satt opp tre spilleforslag på hhv 120, 360 og 1440 kroner.

”Tors kiosk: Klikk her for å lære om Lyntoto”.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.