Gå til sidens hovedinnhold

Fortvilte etter Brann-oppvisning

BRANN STADION (TV2 Nettavisen): Molde-trener Odd Berg var lettere sjokkert over å ha sett laget sitt rote bort en 2-0 ledelse og forære seieren til Brann. – Dette var jævlig surt, sa han fortvilet etter kampen.

BRANN – MOLDE 3-2: Gjestene sjokkerte både Brann, bergenspublikumet og seg selv med å lede 2-0 etter 40 minutter. Men så gikk alt galt.

- Vi følte vi hadde god kontroll men blir dessverre for overmodige. Det blir vi straffet dyrt for her i kveld, forklarer Berg.

KAMPFAKTA OG SPILLERBØRS

Personlige feil

Han sier videre at det var personlige feil som var den største årsaken til at Brann fikk snudd kampen.

- Spillerne mister fokus og gjør ikke den jobben de er satt til å gjøre. De ligger feil i forhold til motstanderen og vi slipper Brann altfor lett inn igjen i kampen, sier han.

Vi overlever

Men selv om Molde tapte kveldens viktige kamp og ligger bare fem poeng unna nedrykk, tror ikke Berg at lagets hans rykker ned.

- Tabellen lyger ikke, så enkelt er det. Men jeg tror vi skal klare å overleve med god margin og det skal vi blant annet klare med å slå Rosenborg i neste kamp, smiler han tappert.

Holder fokus

Hjemmelaget hadde et massivt press på seg før kveldens kamp ettersom både Lyn, Tromsø og Aalesund vant sine kamper tidligere i dag. For ikke å bli fastlåst rundt nedrykkstreken måtte de ha tre poeng mot Molde.

- Klart det er hardt å få to mål i trynet men vi prøvde å holde fokus og da vi fikk reduseringen til Robbie Winters, ga det oss et håp om at dette kunne vi klare, forklarer Mons Ivar Mjelde til TV2 Nettavisen.

- Etter reduseringen var det viktig for oss på benken å coache spillerne til å la ballen gå fortere og få spillerne til å tro på at dette kunne de klare. Molde virket mer og mer utkjørt utover i kampen og når vi da viser en slik moral og styrke som vi gjør utpå her i kveld, fortjener vi å vinne, smiler Mjelde.

Mangler en

Med seieren har Brann plutselig kontakt med lagene over dem på tabellen, men Mjelde tar ikke av av den grunn.

- Vi trenger en seier til for å være helt trygg, konstaterer Mjelde.

- Det fine er at vi har alt i våre egne hender og det gir oss en helt annen ro, forklarer han, vel vitende om at både Bryne og VIF kommer til Bergen i Branns to siste hjemmekamper.

Glad Kvisvik

Hjemmelagets midtbaneelegant, Raymond Kvisvik, var strålende fornø yd med både laget sitt og ikke minst opphentingen.

- Hadde vi fått 0-3 istedenfor 1-2 kunne det fort blitt 0-7 utpå her i kveld, hevder han.

- Men Winters sin redusering er utrolig viktig og når Olofinjana utligner så tidlig som han gjør i andre omgang vet vi at dette klarer vi. Vi kjenner smaken av blod og da begynner det vi trener på å sitte så mye bedre, avslutter han.

Magne Hoset leverte en god kamp for Molde.

- Personlig er jeg veldig fornøyd med min egen innsats i kveld, sier eleganten til TV2 Nettavisen. - Dessverre er vi ikke smarte nok i spillet vårt og gjør altfor mange personlige feil, fortsetter han.

- Det er bare så irriterende at vi gir dem to scoringer på grunn av tåpelige feil, sukker Hoseth.

Og når det gjelder nedrykk er Hosted klokkeklar.

- Vi er trygg og klarer oss fint, smiler han sikkert.

Reklame

Denne eksklusive motebutikken har salg bare én gang i året