Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Forvandlingsnummer vinner i V65

Foto: hesteguiden.com
Sist oppdatert:
Uansett hva andre mener og tror banker vi en spenstig 25-prosenter, og spekulerer litt forsiktig i mot dagens største favoritt i hovedstaden i kveld.

Klikk her for å se våre V65-forslag.

Vi har nemlig blitt mektig imponert av 5 K.L.M. Brooklyn i regi Atle G. Hoel, og når vi er tvilsomme til en del av konkurrentene i V65-3 banker vi den flotte Lindy Lane-datteren. Dagens kusk Kai Johansen fikk stifte bekjentskap med hoppa som kommer fra en søskenflokk som har tjent mer enn 3 millioner kroner i et lunsjløp på Bjerke i den nest siste starten, og vilket løp vår banker for dagen gikk ved den anledningen. Etter å ha dundret til tet runden igjen forlot den flotte hoppa konkurrentene nedover oppløpet i blendene stil, og landet til slutt på strålende 14.0 over en sprint.

I den siste starten syntes vi Lars A. Kolle var mer opptatt av å se bakover enn å kjøre mot Bo Westergaard i front, og dersom han hadde kjørt litt tøffere mot lederen nedover den siste langsiden tror vi 4-årshoppa også hadde vunnet det løpet. Vi hadde ned mot 13.0 siste fem hundre (og det gikk enda fortere nedover oppløpet) fra utvendig posisjon ved den anledningen, og dersom det ikke skulle bli helt feil fra sitt innerspor fra 20 meter tillegg, tror vi Hoel-traveren runder dagens konkurrenter på enkleste vis.

Vi syntes at 1 Shadow Of The Wind viser tvilsom stridsmoral oppunder mål (kan selvsagt gå veien dersom Lars A. Kolle får kjøre 20.0 første tusen der fremme i front), og formen til 3 Nordea Lavec er vi usikre på. Sistnevnte mener fagbladene at galopperte med seieren på gaffelen ut i oppløpet i et V75-løp i den siste starten, men det er vi slett ikke sikre på, når vi så hvordan Love You-datteren travet over mål (mistet jo fullstendig aksjonen, og i den nest siste starten var hun direkte dårlig).

Lever Sportspills eksperttips eller spill Lyntoto i spillboksen under (artikkelen fortsetter under spillboksen). Du trenger ikke registrere deg for å spille, og husk at du kan velge mellom ulike beløp i dropmenyen i spillboksen.

Vi går tynt
I hhv V65-2 og den femte avdelingen mener vi bestemt at skal det være mulig å komme seg i gjennom på relativt få hester, oog i den andre avdelingen mener vi 10 Kosak er hesten å stå i mot til slutt. Sjefen-sønnen har utviklet seg voldsomt nå på slutten, og innsatsen til fjerde på 29.3 full vei i den siste starten var formidabel. Vi hadde rundt 27.5 siste tusen med innlagt galopp på våre klokker ved den anledningen, og dagens lange distanse har 5-åringen vist tidligere at han takler til fulle.

Kanonform holder 1 Trons Lomen, og dersom det ikke skulle bli helt feil i fra et litt sjanseartet innerspor (vi tror dog at det løser seg med flere usikre hester i første rekke bak bilen) dukker garantert Lome Elden-sønnen opp i fremste rekke når pengene skal fordeles til slutt. Trener Jan M. Hansen har funnet et nytt gir på 6-åringen, og avslutningen til seier fra køplass i den siste starten vitner om absolutt toppform.

Vi led valgets kvaler om vi skulle sette på 2 Jærvsø Svarten eller en ekstra hest i den femte avdelingen på vårt store system, og da valgte vi den sistnevnte løsningen. Selvfølgelig kan Järvsöfaks-sønnen til Bent O. Wigdal vinne dette løpet dersom kusk Vidar Hop får dirigere etter behag der fremme i front, men hest mot hest mener vi våre to utvalgte er litt tøffere siste biten med litt tempo på løpet.

Annonse: Øivind Grøstad byr på noe helt vilt i både V65-2 og V65-3 på Bjerke onsdag

Dagens største favoritt finner vi i den femte avdelingen i form av 2 Espresso, og etter den siste innsatsen til femte på solide 14.8 full vei i Josef Klein`s Æresløp på Leangen ser det unektelig ut til å være "lugna gatan" for Brenden-traveren i dette løpet. Super News-sønnen har vært knallgod i hele år, og i kveld jakter den flotte 4-åringen sin niende triumf for året.

Vi garderer ikke på våre to minste spilleforslag, men åpner opp for at dagens største favoritt nå kan begynne å merke kjøret etter et veldig tøft program nå på slutten på våre to største spilleforslag (og selv om hesten gikk relativt pigg i mål i den siste starten kan han få en reaksjon på et så tøft løp samt lang reise). Dette er nemlig den fjerde starten på litt over tre uker, og er det noen som vet hvor god 6 Lille Sleipner er?

Nei, ikke vet vi, men sistnevnte kommer fra Danmark med en veldig fin karakterbok, og en hest som vinner på solide 15.4 full vei på Charlottenlund bør ha litt å hente i grunnlaget sitt her på berget (undertegnede gjentar til det kjedsommelige at disse hestene normalt er klart bedre enn sitt grunnlag).

Det optimale løpet kan 1 Super Wave få i ryggen på storfavoritten, og dersom dansken ofrer seg i tøft tempo utvendig kan kusk Nils O. Holm skumme fløten til slutt med familiehesten. Rubintor Pri-sønnen innehar veldig fin kapasitet, men sliter åpenbart litt med det helsemessige (starter kun sporadisk). 5-åringen avsluttet storveis til tredje på flotte 13.8 over en sprint før litt pause, og treningsrapportene forut for dagens dyst er udelt positive.

Nettavisens spilleforslag til V65-løpene på Bjerke kan du få levert her!

Underspilte utganger i tre åpne løp
Vinnerkandidatene er mange i et løp for 3-årige kaldblodshopper i innledningen, men klart mest spennende på kryssene mener vi 11 Asteria er med sine 19 % Bokli Eld-datteren er i rivende utvikling, og innsatsen til sølv på flotte 31.3 bak Vorset Martin på en litt krevende bane i den siste starten bar bud om at en seier er rett rundt hjørnet. Vi syntes heller ikke kusk Kristian Bjørnerød plaget 3-årshoppa nevneverdig til slutt ved den anledningen (registrerte vel tidlig at han ikke kun slå lederen), og vi tror livets første triumf kan være innen rekkevidde i kveld.

Bak vår spenstige utgang på det store systemet syntes vi fire hester hever seg litt over mengden, og når kretsen rundt 7 Gode Tider melder om at Elding-datteren kommer ut skoløs for første gang krysser vi tidlig. Solberg-traveren leverte en sisterunde ned mot 31.0 ved fjerdeplassen i Drammen i den siste starten, og en tilsvarende tid er det slett ikke utenkelig at fjerdevalget også kan på full distanse i en feilfri utgave.

Trioen 8 Voje Spika (sliter med litt løpsnerver, men Spikeld-datteren innehar skyhøy kapasitet), 10 Haugestad Opera (innledet veldig bra, og Åsajerven-datteren har trolig mer å gå på) og 12 Børke Luna (litt uryddig "frøken" dette, men champion Eirik Høitomt sitter bak en hest med veldig fine fartsressurser) er også hopper godt over snittet, og alle skal regnes tidlig i kampen om den gjeveste sjekken pålydende 40.000 kroner.

Har du husket Viking Lotto? I kveld kan du vinne 58 mill!

Det er enda mer åpent i den fjerde avdelingen, og bred gardering virker som en fornuftig løsning. Fullstendig bortglemt med sine skarve 8 % mener vi 11 Pompier er, og vi er slett ikke fremmed for at Olav Mikkelborg kan sette inn en smell i dette løpet. Vi mener Ucleo-sønnen er på vei mot full form, og det er den rette årstiden for Forkerud-traveren utover nå.

Det ble veldig feil med fryketlig dårlig tempo på løpet innledningsvis i den siste starten, og når de avsluttet i 13-fart der fremme på sisterunden var det ikke lett å hente noe fra køen (satt endog litt fast til slutt, og vi syntes 7-åringen så relativt pigg ut i målgangen). Det er helt andre forutsetninger i kveld med løpesnor for hestene fra 20 meter tillegg, og som regel blir det litt tempo på disse løpene i hovedstaden.

Felles for stort sett alle hestene i dette løpet er at de holder litt tvilsom form, men på sitt beste skal hester som 1 Beat The Tag, 3 Global King, 6 Hahnemann, 13 Lady`s Photo og 14 Lingo være tidlig aktuelle.

Vinnerkandidatene er mange også i finalen, men vi kan ikke helt slippe 11 Super Challenge. Vi banket Hamre-traveren i et V75-løp i den siste starten, men nok en gang sviktet den kapable 4-åringen med galopp. Nå er det dog tilbake på en arena Super Arnie-sønnen tildigere har vunnet tre løp på, og med forventet tøft tempo på forestillingen blir trolig den sterke 16-prosenteren tung å stå i mot til slutt i en feilfri utgave.

Vi mener duoen 1 Nala Waltz og 10 Valuable her går opp en klasse, og da snakker vi således om to favoritter i fare. Førstnevnte må trolig bruke en del krutt for å kunne forsvare sitt innerspor, og vi har da ikke ståltro på at American Winner-datteren holder unna helt hjem mot klart tøffere konkurrenter enn hun er vant til å møte. Sistnevne imponerte oss slett ikke ved sin siste V75-triumf, og vi mener Angus Hall-datteren må levere årsbeste for kunne gå helt til topps i dette løpet.

Tidlige garderinger skal 3 Liv I Nortec, 4 Kings Way, 5 Next Step og 12 Mosquito De Mill være snakk om, og da har vi nevnt hestene vi krysser av for på våre to mellomste spilleforslag.

Spilleforslag
Til V65-løpene på Bjerke har vi satt opp fire spilleforslag på hhv 120, 420, 840 og 2340 kroner (abc-system over fire bonger), som du ved et enkelt tastetrykk kan kjøpe her , mens våre to DD-forslag på hhv 100 og 300 kroner ligger ute her .

Innleveringsfrister Bjerke
V65 kl. 18.00 (løp 1-6)
V5 kl. 19.00 (løp 4-8)
DD kl. 19.18 (løp 5-6)

Kjøp en bong og se løpene fra Bjerke på NRK2 i to bolker fra 20.00-20.15 og fra 23.30-24.00 i kveld!

HTML EMBED

Vil du delta i debatten?
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt. Her kan du enkelt bidra med din mening
(tjeneste under utvikling).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!