RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
FIRE: Vi vet det, du er best!
FIRE: Vi vet det, du er best! (Reuters/Scanpix)

Forvirring rundt Cancellara

Sist oppdatert:
Tåkeprat fra BMC Racing og Team Luxembourg gjør ikke saken enklere.

Kilder tett på Fabian Cancellara forteller procycling.no at sveitseren vurderer tilbud fra både The Luxembourg Pro Cycling Project og BMC Racing.

Så langt alt vel.

Dersom man skal ha Cancellaras signatur foran 2011-sesongen, trenger man en fet bankkonto. Det har både laget til Schleck-brødrene (det ryktes om et budsjett på 100 millioner kroner) og BMC Racing. Sistnevnte lag har multimilliardæren Andy Rihs i ryggen - og er dessuten et sveitsisk lag.

Verdens beste temporytter ville derfor passet meget godt inn i rekkene sammen med Alexander Kristoff og de andre BMC-proffene.

Rapporter i fransk presse, skaper imidlertid forvirring:

- Jeg tror Fabian signerer med BMC. Sånn er livet noen ganger, fortalte Andy Schleck til l'Équipe etter Tour de France-presentasjonen.

- Han svarte ikke på tilbudet vårt, forteller BMC-eier Andy Riis.

Selv later det ikke til at den store Fabian har bestemt seg.

- Det viktigste for meg er å være sammen med folk jeg stoler på, forteller Cancellara selv til franske Vélo Magazine ifølge cyclingnews.com.

- Jeg trenger min mekaniker og min massør. Jeg trenger å være i et perfekt miljø. Ved å gå inn i et miljø jeg ikke kjenner fra før av, kan jeg bli satt et år tilbake på sykkelen. Jeg tenkte mye på dette under VM og det gjorde nok noe med prestasjonen min, forteller sveitseren.

Tryggheten han snakker om, finner han mest sannsynlig blant gamle lagkamerater som Schleck-brødrene, Jens Voigt, Stuart O'Grady og de andre Saxo Bank-rytterne som har meldt overgang til «Team Leopoard».

Men nå kan det nå tenkes at det var en annen grunn enn Bjarne Riis som gjorde at sveitseren vendte tommelen ned for Saxo Bank, også. Who knows?

Som allerede nevnt: Forvirringen er total!

Les flere sykkelnyheter på procycling.no!
Følg oss på Facebook og Twitter!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere