Gå til sidens hovedinnhold

Fotball, lekser og mat

23. januar kjører Manglerud Star Fotball i gang med Fotball Fritidsordning (FFO) for alle barn fra 3. - 7. klasse.

Manglerud: Vi vil gi barna en mulighet til å komme hit til Manglerudhallen etter skoletid, og vi tilbyr dem en pakke med spising, lekser og trening, forteller aktivitetsleder Eivind Kampen.

Alle barneskolene rundt Østensjøvannet vil få tilbud om å bli med, og her er det plass til både gutter og jenter.

Instruktørene kommer fra A-laget både for damer og herrer, og i starten har vi et maks tak på 60 deltakere, forteller Kampen.

Nytt tilbud

For Manglerud Star er dette et nytt prosjekt, men lignende tiltak har blitt satt i gang iblant annet Asker, Follo Fotball og Lyn.

Noe av bakgrunnen for at vi gjør dette er at vi har sett at foreldre ofte kommer i en tidsklemme med tanke på alt fra trening, kjøring og matlaging. Nå gir vi barna et sportslig tilbud, og foreldrene en litt enklere hverdag, sier sportslig leder i MS, Tom Nyborg.

Dørene til FFO vil være åpne fra etter skoletid til klokken 17.

Treningen skal tilpasses alle nivåer. De som vil utvikle seg som fotballspillere skal få sjansen til det, og de som vil komme hit for å ha det moro skal få ha det, sier Kampen.

Totalpakke

FFO er et steg på veien mot en totalpakke som MS ønsker å tilby. Vi satser på starte et fotballakademi. I løpet av 2007 vil vi arranger alt fra keeperskoler til talentskoler og vanlige fotballskoler, forteller Nyborg.

Men på FFO trenger det ikke nødvendigvis bare å handle om fotball.

Vi satser på å utnytte de anleggene vi har til rådighet her på Manglerud. For vi kan tilby både en ishall, svømming og fotball, sier Tom Nyborg.

Reklame

Manchester City slår lillebror Manchester United søndag