Fotball-stjerne i sex-skandale

Foto: SCANPIX/EPA PHOTO EFE/J.L. CEREIJIDO

Den tidligere storspilleren Stan Collymore ble tatt på fersken da han lette etter partnere for gruppesex på en parkeringsplass i nærheten av sitt hjem.

02.03.04 10:02

Collymore har tidligere vært i medienes søkelys da han mishandlet sin svenske kjæreste Ulrika Jonsson. Den samme Ulrika som Englands landslagssjef Sven-Göran Eriksson senere skal ha hatt et forhold til.

Denne gangen ble ”Stan the Man” avslørt av to reportere fra The Sun, som spilte et par som ventet på en parkeringsplass. De ble kontaktet av Collymore som spurte om de var interessert i å ”treffes senere og ha litt moro”.

Ekkelt
Han fikk mobilnummeret deres, og tok kontakt via SMS senere. Der sa han at han ventet på den samme parkeringsplassen hvis de ville ha litt moro. Collymore stengte av mobilen sin da paret avslørte at de var fra den engelske avisen.

- Det jeg har gjort er bare ekkelt, og jeg er veldig skamfull. Men jeg er bare menneskelig. Jeg kan bare be om unnskyldning, sier Collymore, ifølge Daily Mirror.

"Dogging"
Collymore har en seksuell dragning, som kalles ”dogging”. Det vil si å ha gruppesex med fremmede, eller se på når ukjente har sex på parkeringsplasser.

- De siste årene har jeg besøkt ”doggingplasser” kanskje 12-15 ganger. Og, ja, jeg har deltatt og hatt sex i disse tilfellene, sier Collymore, ifølge Expressen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Sport

Annonsebilag