*Nettavisen* Sport.

- 2000 km påvirker ikke Liverpool

Foto: (PA/Scanpix)

Eller gjør det kanskje det?

21.04.10 17:10

Atletico Madrids midtbanespiller, Jurado, tror ikke Liverpools 2000 kilometer lange reise med tog, buss og fly til Madrid vil påvirke spillerne i torsdagens semifinale i Europa League.

Det er asken fra den islandske vulkanen og det påfølgende flykaoset i Europa som sendte Liverpool ut på en reise som startet ved 14-tiden norsk tid tirsdag. Et drøyt døgn senere ankom de så Madrid - etter at de heldigvis fikk fly fra Bordeaux til Madrid den siste biten.

- Gir masse energi
- Jeg er lei for at de måtte reise så mange kilometer, men jeg tror ikke det betyr noe for torsdagens kamp. Hvis de er slitne, har nok det mer å gjøre med at de spilte kamp senest mandag, sier Jurado.

- Men i en semifinale i Europa merker man gjerne ikke det. Da har man en masse energi å bruke, legger han til.

Så spørs det om det er sant.

Stor forskjell for Barca
Fakta er i alle fall at Barcelona-spillerne totalt løp 10 kilometer mindre mot Inter tirsdag kveld, enn det de gjorde mot Arsenal i runden før. Det skriver Marca. Kanskje var det bare dagsformen. Men kanskje var det også en konsekvens av at Barcelona-spillerne måtte sitte på buss for å komme seg til Italia.

Liverpool-manager Rafael Benítez innrømmer at reisen til Madrid ikke var optimal.

- Reisen har vært litt vond, men det viktigste er at vi nå er fremme og i godt humør, sa han da Liverpool-spillerne var framme onsdag ettermiddag.

- Nå har vi én dag og én trening til å komme oss på og hvile ut i Madrid. Det blir bra, la han til.

Vinneren av Atletico Madrid-Liverpool møter vinneren av Hamburg-Fulham i finalen av Europa League.

PS. De to største stjernene mangler i torsdagens kamp. Liverpool må klare seg uten Fernando Torres, mens Atletico må klare seg uten Sergio Agüero.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.