RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- 50/50 mellom RBK og Brann

Sist oppdatert:
Alexander Ødegaard sitter for tiden hjemme i Sogndal og vurderer henvendelser fra Brann og Rosenborg. Magefølelsen vil avgjøre hvem av dem han spiller for neste sesong.

Alexander Ødegaard var for 14 dager siden på besøk på Lerkendal. Før helgen var Sogndal-spilleren på besøk i Bergen og Brann.

- Puh, akkurat nå har jeg ingen anelse. Jeg bruker tiden hjemme i Sogndal på å tygge på konkrete henvendelser fra Brann og Rosenborg. Det er kun disse klubbene det står om, og sjansene ligger på 50/50, sier en åpenhjertig Alexander Ødegaard til TV 2 Nettavisen.

Forlater Sogndal
Sogndals daglige leder, Yngve Hallén, sa mandag til Kanal 24 at klubben kanskje ikke vil selge Ødegaard, fordi målet er direkte opprykk til Tippeligaen neste år.

Hovedpersonen selv bare rister på hodet av den påstanden.

- Klubben har hele tiden vært klar over at jeg ønsker å ta skrittet videre i karrieren. Ikke bare med tanke på videre landslagsspill, men også for min egen utvikling. Sogndal har sagt at de ikke vil legge hindringer i veien for et salg, så det som er kommet frem i intervjuet med Kanal 24, stemmer nok ikke, påpeker Ødegaard - og understreker at det helt sikkert dreier seg om en misforståelse.

- Sogndal er fullstendig klar over jeg kommer til å reise før eller senere, fastslår Ødegaard.

Godt inntrykk av begge klubber
Ødegaard fikk et veldig godt inntrykk av både Brann og Rosenborg etter besøkene i Trondheim og Bergen de siste ukene. Men høyrevingen vet fremdeles ikke hvilken klubb han vil spille for.

- Begge er to storklubber i norsk fotball. I Rosenborg har de Champions League, mens Brann har hatt en forrykende sesong og har noe stort på gang. Det er ikke et lett valg, sukker en nærmest frustrert Ødegaard.

- Jeg fikk likt inntrykk i Trondheim som jeg gjorde i Bergen. Jeg fikk møtt de involverte trenerne og støttespillerne hos begge klubbene, og vi delte våre tanker og ambisjoner fremover, fortsetter han.

Stoler på magefølelsen
Midtbanespilleren, som scoret 15 mål for nedrykksklare Sogndal denne sesongen, må derfor stole på magefølelsen når han skal avgjøre klubbvalget.

- Det er et svært vanskelig valg. Begge klubbene frister. Men jeg må la magefølelsen avgjøre til slutt etter noen dager i tenkeboksen. Jeg har ikke gitt noen av klubbene en frist på når jeg vil bestemme meg. Først når magefølelsen sier noe, tar jeg valget, konstaterer Alexander Ødegaard - enten i Brann eller Rosenborg neste sesong.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere