RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Jon Olav Nesvold/Scanpix

- 95 prosent sikkert at vi ikke rykker ned

Sist oppdatert:
Jonas Olsson har voldsomt stor tro på egne elever.

FREDRIKSTAD - SOGNDAL 2-1:

Både Fredrikstad og Sogndal trengte tre poeng i søndagens kamp i plankebyen. Før møtet lå FFK på nedrykksplass, mens saftgutta lå like over streken.

Takket være Martin Pusic, som ble matchvinner for Fredrikstad for andre kamp på rad, kunne hjemmefansen glede seg over at rollene var byttet etter kampen. Vertene vant 2-1 og tok steget opp fra sumpen, mens Sogndal nå er nede på nedrykksplass i Tippeliagen når åtte serierunder gjenstår.

- 95 prosent
Sogndal-trener Jonas Olsson har likevel stor tro på at hans gutter skal overleve i toppdivisjonen.

- Ja, jeg tror det er 95 prosent sjanse for at vi er i Tippeligaen også neste sesong, Sjansene er veldig høye, sier svensken til TV 2.

- Det er surt at vi tapte i dag, for bortsett fra det første minuttet kanskje så kom vi bra i gang. Men vi kan ikke tenke så mye på dette nå, sier treneren.

FFK-trener Trond Amundsen var langt mer tilfreds med søndagens resultat.

- Jeg vil ikke tenke på prosenter, men vi skal krige helt inn. Dette var utrolig deilig og en godt gjennomført kamp av oss. Seier er det eneste som betyr noe, sier han til TV 2.

Avgjorde i andre
Det var tydelig at oppgjøret var viktig for begge lag og det var knalltøffe dueller fra start og høy intensitet. Allerede etter ni minutter sendte Ulrik Flo gjestene i føringen.

Et selvmål fra Azar Karadas i det 25. minutt sørget for balanse i regnskapet. 1-1 sto seg til pause.

I andre omgang sørget altså leiesoldaten Martin Pusic for at hjemmelaget fikk tre svært viktige poeng. Thomas Holm spilte igjennom, og Pusic trillet ballen forbi Kenneth Udjus.

Til tross for Sogndal-press i sluttminuttene holdt vertene unna.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere