RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Erlend Aas / NTB scanpix

- Å, den er vanskelig

Sist oppdatert:
Stefan Johansen usikker på «luksusdilemma».

Strømsgodset-profilen imponerte i de to første kampene i EM-sluttspillet i Israel. Mot Italia hvilte Vardø-gutten. Denne sesongen har han vært eliteseriens beste spiller hjemme.

SIF topper tabellen, men før han returnerer til den marineblå drakten, kan det bli mer enn bronse i U21-EM.

– Å, den er vanskelig. Begge deler vil være noe du aldri glemmer. Jeg vet faktisk ikke, det er umulig å si, sier Johansen om hva som vil henge høyest av de to titlene han kjemper om.

Ikke overrasket
Midtbanespilleren er ikke overrasket over den norske suksessen i Israel.

– Det er stort, men ikke overraskende. Jeg visste at vi kunne gå videre fra dag en. At vi klarte det, er en sterk prestasjon i seg selv. Men overrasket? Nei, sier Johansen.

For første gang siden 1998 er Norge i en semifinale i U21-EM.

– Vi kommer til å være underdogs, men det må vi bruke til noe positivt, at vi skal slå nedenifra og opp. Vi må litt opp mot nivået fra de to første kampene og bruke ballen mer, sier 22-åringen.

Går ikke lei
Onsdag dro U21-landslaget til Jerusalem for å koble av i historiske omgivelser. Johansen forteller at EM-troppen ikke sliter med brakkesyke.

– Nei, det er det som kjennetegner laget. Vi blir ikke lei hverandre. Selv om vi har vært sammen siden slutten av mai, er humøret det samme som dag en. Det er det spesielle med denne gruppen. Der andre gjerne blir lei av hverandre, skjer ikke det i denne gruppen.

– Hva gjør dere utenom trening og kamper?

– Vi har «players lounge» der vi kan se forskjellige kamper, spille bordtennis og Playstation. Det blir også litt filmer og sånn. Foreløpig går det veldig bra, stråler den tidligere Bodø/Glimt-spilleren.

LES OGSÅ: Tror U21-gutta vil vasse i tilbud

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere