- Adebayor er en skam

Foto: Victor Fraile / Getty Images / All Over Press (2013 Getty Images)

Får så hatten passer til tross for tre mål på to kamper.

04.08.14 15:02

Emmanuel Adebayor har fått fornyet tillit etter at Andre Villas-Boas fikk fyken som manager i Tottenham forrige uke.

Togoleseren var engang å se på benken da portugiseren hadde ansvaret for laguttaket, men etter at Tim Sherwood tok over som manager, har han blomstret.

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: Martin Busk (Nettavisen)

- Plutselig elsker alle ham
Tre mål på de to kampene han har vært på banen er fasiten så langt, noe som har fått mange til å lure på hvordan Andre Villas-Boas kunne holde ham ute av laget.

- Etter kampen mot Southampton elsket plutselig alle Adebayor igjen. Han spilte bra, men la oss ikke ta helt av, sa Carragher, som nå jobber som ekspert i Sky Sports.

Den tidligere Liverpool-stopperen, som la skoene på hylla etter forrige sesong, mener spissen burde prestere jevnere på et høyere nivå.

- En spiller som han burde være blant verdens beste. Hvorfor er han ikke det? Han har alt og kan spille på topp både alene og med en makker.

- En skam
Carragher mener det er langt fra tilfeldig at så mange managere nå har uttrykt sin misnøye med spissen.

- Du kan kritisere Andre Villas-Boas for å sette ham på reservelaget, men Wenger kvittet seg med ham, Mancini kvittet seg med ham og jeg er sikker på at Sherwood også vil prøve å kvitte seg med ham på slutten av sesongen, sa Carragher.

Liverpool-legenden tar store ord i munnen når han beskriver sine tanker om Tottenham-spissen.

- Så la oss ikke ta helt av når det gjelder Adebayor. Slik jeg ser det, er en slik spiller virkelig en skam. Hvis han kan spille med de ferdighetene, hvorfor gjør han det ikke hver uke? Hvorfor er han ikke som Didier Drogba. Han burde vært det.

- Han kommer inn i noen kamper, spiller bra, alle sier hvor bra han er og at Villas-Boas burde ha brukt ham mer. Hvorfor kan han ikke spille sånn hver uke?

Torsdag får Emmanuel Adebayor en ny mulighet til å vise at han nå er tilbake for å bli, når Tottenham tar imot West Bromwich.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.