- Agger var aldri aktuell for City

Foto: Andrew Powell / Getty / All Over Press

Roberto Mancini avfeier ryktene om interesse for dansken.

27.08.12 09:37

Liverpools Daniel Agger har blitt heftig koblet til Manchester City denne sommeren.

Den lyseblå klubben skal angivelig ha lagt inn flere bud på dansken, men aldri klart å matche de rødes prisforlangende, ifølge avisene.

Det skal ha vært snakk om bud på rundt 20 millioner pund fra City, mens Liverpool angivelig skal ha krevd nærmere 27 millioner pund for spilleren.

- Nei, nei, nei
Etter at de to lagene møttes søndag ettermiddag, et møte som for øvrig endte 2-2, gikk imidlertid City-sjef Roberto Mancini ut å avkreftet alle Agger-ryktene.

- Nei, nei, nei, Agger har aldri vært aktuell for oss, sa italieneren på pressekonferansen etter kampen ifølge Liverpool Echo.

Manchester City har også blitt koblet med Swanseas Scott Sinclair, og her var ikke Mancini fult så avvisende.

- Sinclair? Kanskje. Vi kan snakke om navn dagen lang, men det eneste vi vet er at vi nå har fem dager igjen på å handle, sa City-sjefen søndag.

- Ti-femten nye?
De regjerende mesterne har fått en noe ustø åpning på sesongen, og hadde problemer både i åpningen mot Southampton og mot Liverpool søndag.

Forrige sesong var forsvaret til Manchester-klubben meget tett, men så langt i høst har målene rent inn bak Joe Hart i buret. Mancini er klar på at troppen nå bør styrkes.

- Vi trenger nye spillere. Hvor mange? En ti-femten, kanskje? Vi har fem dager igjen og må bruke de så godt som mulig, spøkte italieneren.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.