RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Martin Rickett / Pa Photos

- Agüero er ikke i form ennå

Sist oppdatert:
Det hevdet Roberto Mancini etter argentinerens oppvisning i debutkampen.

Manchester City betalte dyrt for Sergio Agüero. Atletico Madrid fikk angivelig 310 millioner kroner for den lille spissen.

Mandag kveld gikk det opp for hele verden hvorfor City betalte så mye. Da fikk de som ikke følger spansk fotball, kun engelsk, se hva Sergio Agüero er i stand til å gjøre på en fotballbane.

Han kom inn som innbytter etter en times spill mot Swansea, på stillingen 1-0 til Manchester City.

Åtte minutter senere skled han inn 2-0 etter et fint innlegg fra Micah Richards. Så gikk det bare tre minutter før han spilte fram David Silva til 3-0. Og på overtid banket han inn 4-0 med et langskudd.

- Ikke overrasket
- Jeg ble ikke overrasket, for jeg kjenner Agüero veldig godt. Men han er fortsatt ikke hundre prosent og har bare trent med laget i én uke. Han trenger å forbedre formen, men han trenger også å score mål, sa Roberto Mancini ifølge Daily Telegraph etter kampen.

23-åringen spilte Copa America for Argentina i sommer. Det vil nok bli merkbart etter hvert som kampene kommer tettere.

3209625

- Han trenger å hvile. Han er ikke sliten, men trenger hvile. Han trenger to eller tre uker til før han er hundre prosent, men han er en fantastisk spiss og vil bli en fantastisk spiller for oss.

Manchester City produserte 31 målforsøk og 15 avslutninger på mål mot Premier League-debutanten Swansea. Det er imponerende tall, selv om de aller fleste spår at Swansea befinner seg helt nederst på tabellen når status skal gjøres opp neste vår.

Tèvez snart klar
Mancini håper at han etter hvert kan bruke Sergio Agüero sammen med sin landsmann Carlos Tèvez, som ble toppscorer i Premier League forrige sesong med sine 21 mål - sammen med Manchester Uniteds Dimitar Berbatov.

Tèvez har trent en ukes tid etter returen fra Copa America. Han ønsker seg som kjent nærmere døtrene i Argentina, men enn så lenge er det ingen løsning i sikte.

- Jeg tror at han vil være tilgjengelig for oss i neste kamp. Vi har fire viktige spisser i Tèvez, Mario (Balotelli), Agüero og (Edin) Dzeko og de kan alle spille sammen.

Ikke skremt
Swanseas manager Brendan Rodgers ble - kanskje litt overraskende - ikke skremt av nivået i Premier League.

- Når du kommer til en klubb som City, kan det gå to veier. Du kan bli vettskremt eller du kan spille ditt eget spill. Vi viste stor selvtillit og kvalitet med ballen i første omgang, men de to første målene ga City selvtillit nok til å vinne kampen.

Han gratulerte faktisk spillerne sine etter 0-4-tapet.

- Jeg gratulerte dem fordi vi viste at vi kan utgjøre en trussel i denne ligaen og vi vil ta med oss det positive fra denne kampen inn mot neste, på lørdag.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere