RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Aas, Erlend (Scanpix)

- Alanzinho er uaktuell

Sist oppdatert:
Men Ondo er ikke nok, sier Lennartsson.

I årets første treningskamp viste Stabæks nye spiss Gilles Ondo målteft da han scoret to ganger mot Alta i en kamp som endte 3-3 i Finnmarkshallen.

Likevel legger ikke trener Jørgen Lennartsson skjul på at Stabæk fortsatt er på jakt etter en ny spiss.

- Vi har fortsatt bare 16 spillere i stallen, og ønsker å forsterke med en kantspiller og en bakromsspiss, sier Lennartsson til Nettavisen.

Ingen Nannskog erstatter
Den ferske Stabæk-treneren er godt fornøyd med 25-åringens debut mot Alta onsdag, men går ikke med på at Ondo er noen Nannskog-erstatter

- Nannskog var mer en bakromsspiss, mens Ondo er en target-spiller. Han er kraftfull, men ikke like hurtig.

Selv om Stabæk nå ønsker å hente enda en spiss, er Lennartsson klar på at Ondo blir en viktig bidragsyter i 2011-sesongen.

- Vi har ikke tatt ut noen startellever ennå. Han er absolutt tiltenkt en rolle i A-laget, så får vi håpe at vi kan gi ham litt mer konkurranse ved å signere enda en spiss.

Utelukker Alanzinho-retur
Tidligere i år sa Daniel Nannskog til Nettavisen at Alanzinho skal tilbake til Stabæk dersom han returnerer til norsk fotball. Brasilianeren tok gull med Stabæk i 2008 og er nå bortimot fast inventar i et sterkt Trabzonspor-lag. Lennartsson utelukker en Stabæk-retur for brasilianeren.

- Vi jakter på en ny kantspiller, men Alanzinho er ikke en spiller vi jobber med, sier Lennartsson.

Mens Rosenborg, Vålerenga og Molde har reist til varmere strøk og Copa del Sol for å forberede seg inn mot 2011-sesongen, har Stabæk oppholdt seg i Finnmark de siste dagene.

- Vi har vært her et par dager og kjører et teambuilding-opplegg. Det har vært snøscooterkjøring og diverse aktiviteter, forteller Lennartsson.

Om teambuildingen har vært vellykket får vi svar på lørdag da Örebro kommer til Telenor Arena.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere