*Nettavisen* Sport.

- Aldri mer manager

Berti Vogts er ferdig som fotballmanager for godt. Etter medfarten som landslagssjef i Skottland sverger tyskeren at han aldri mer vil sette seg på en innbytterbenk.

03.11.04 12:42

- Akkurat nå er jeg åpen for det meste, men jeg kommer aldri til å sette meg på en innbytterbenk igjen. Ingen har forstått hva jeg har forsøkt å gjøre, og mine erfaringer her i Skottland har tappet meg for all energi, sier Vogts til BBC.

Hadt medfart
Den 57 år gamle tyskeren trakk seg fra stillingen som skotsk landslagssjef for to dager siden, etter å ha blitt utsatt for krass kritikk fra fans og media for jobben han gjorde.

- De fleste journalistene og tilhengerne lever i fortiden. De har ikke forstått at Skottland ikke lenger er den fotballnasjonen landet engang var. Det spiller knapt skotter i de store europeiske ligaene, så hvor skulle jeg hentet spillere fra? spør Vogts.

- Ikke min feil
Vogts hadde liten suksess med Skottland i løpet av de to og et halvt årene han ledet laget, og selv mener 57-åringen at han har vært et offer for andres tabber.

- Jeg har fått nok av å være syndebukk for de feilene som ble gjort i Skottland for femten år siden, avslutter tyskeren.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.