*Nettavisen* Sport.

- Alle holder med Vålerenga

Foto: Gorm Kallestad / SCANPIX

- Alle i Ham-Kam holder med Vålerenga i gullkampen, sier Espen Olsen. Om fem dager skal han likevel sørge for at Rosenborg kommer nærmere gullet.

19.10.04 14:02

Espen Olsen og Ham-Kam har tatt Tippeligaen med storm denne sesongen. Hjemme på Briskeby slo de Rosenborg 3. oktober. Søndag er det Vålerengas tur til å møte Ham-Kam på Briskeby.

- Det er utsolgt og full fres. Jeg tror det er 8000 billetter de har solgt. Det ble faktisk utsolgt tidlig i forrige uke, forteller Espen Olsen til TV 2 Nettavisen.

Håper på Vålerenga
Vålerenga og Rosenborg ligger á poeng og har lik målforskjell, men Rosenborg topper fordi de har scoret flere mål enn Vålerenga. Rosenborg jakter sitt 13. strake gull - Vålerenga det første siden 1984.

Og Ham-Kam spillerne håper Vålerenga vinner, mener 25-åringen.

- Vi er jo fra Romerike eller Hedmark alle sammen, så det er naturlig at vi håper at Vålerenga tar gullet. Men vi kan ikke tenke sånn på søndag, poengterer Olsen.

- Vi er favoritter
- Jeg ser på oss som favoritter hjemme på Briskeby. Vi står ikke tilbake for Vålerenga som lag, synes jeg. Jeg tror de ville møtt ganske mange andre lag enn nettopp oss på søndag, sier den tidligere Strømmen- og Lørenskog-spissen.

Olsen er klar over at oslolaget kun har tapt én kamp denne høstsesongen, men er ikke skremt av den grunn. Han tror heller ikke at Vålerengas spillestil passer Ham-Kam dårligere enn Rosenborgs.

- Vi har utviklet spillet vårt ganske mye denne sesongen her. Vi er mye flinkere til å spille nå enn tidligere i sesongen. Nå er vi et veldig godt lag, mener Olsen.

- Og de tar oss i hvert fall ikke på innsatsen!

Sjansesløsing
Han finner bare ett punkt å sette fingeren på:

- Jeg har misbrukt enormt med sjanser. Jeg kunne vært toppscorer i Tippeligaen om jeg hadde satt en del av de sjansene jeg har hatt. Starten på sesongen var veldig god, jeg avgjorde noen matcher i starten, men nå har det vært stille en stund.

- Det er på tide å våkne igjen, ler Olsen.

Søndag er et godt tidspunkt å våkne på. Både for Espen Olsen og for Rosenborg.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.