RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Ian MacNicol / AFP / NTB scanpix

- Alle i Barca kjenner til interessen

Sist oppdatert:
Dette er keeperen «alle» snakker om.

Fraser Forster har tidvis stått som en vegg bakerst for Celtic denne sesongen, og den store keeperen høster mye skryt om dagen.

Det er ventet at Forster også snart vil få en sjanse til å vise hva han kan på landslaget, siden Joe Hart er inne i en dårlig periode.

Det var spesielt i et Champions League-oppgjør mot Barcelona tidligere i høst at Forster kom i fokus, og vartet opp med en rekke fine redninger.

Barcelona er én av klubbene den storvokste keeperen har blitt koblet med den siste tiden. Celtic-sjef Neil Lennon innrømmer at det blir vanskelig å beholde burvokteren.

- Det blir umulig å beholde Fraser, om han fortsetter på samme måte. Jeg tror en stor klubb vil komme inn med et stort bud for ham, sier Lennon ifølge Metro.

Når det gjelder Barcelona, så er det spanske storklubben absolutt på jakt etter ny keeper. Victor Valdes forsvinner trolig etter sesongen.

Flere av katalanernes stjerner har den siste tiden snakket varmt om Forster, og én av dem er midtbanemann Xavi.

- Jeg tror alle spillerne her kjenner til Barcelonas interesse for Fraser, og alle spillerne her kjenner godt til ham, sier Xavi ifølge Metro.

- Jeg må innrømme at jeg ikke ser ham spille hver uke, men de gangene vi har møtt Celtic, har han vist seg som en keeper i verdensklasse, sier Xavi.

Forster startet karrieren i Newcastle, men kom aldri på banen for Premier League-klubben i en seniorkamp.

Under tiden på Tyneside var han også utlånt til klubber som Stockport, Bristol City og Norwich. I 2010 gikk han på lån til Celtic og i 2012 ble overgangen gjort permanent.

25-åringen står fortsatt uten landskamper for England, men det er altså ventet at han vil få sjansen i privatkampen mot Chile senere i år.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere