RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Getty Images / All over Press

- Alle i Liverpool er skuffet over dette

Sist oppdatert:
Nå vil Aly Cissokho bidra til at Liverpool når gamle høyder.

Aly Cissokho har startet fire Premier League-kamper etter overgangen fra Valencia til Liverpool i sommer.

Franskmannen er på lån fra La Liga-klubben fram til mai, men sier nå at han håper at overgangen kan gjøres permanent etter årets sesong.

- Alle er skuffet
Liverpool har hatt en solid åpning på årets sesong og ligger på andreplass i Premier League. Cissokho gleder seg over å være del av et lag som de røde fra Merseyside.

- Det er med stor stolthet at jeg hver dag kan spille med disse spillerne og representere enn så stor klubb som Liverpool. Jeg er fornøyd her og håper å bli i klubben, sier 26-åringen til klubbens offisielle hjemmeside.

Leiesoldaten er klar på at spillerne er revansjesugne etter at klubben ikke klarte å kvalifisere seg til europacupspill forrige sesong.

- Alle i laget er skuffet over at vi ikke konkurrerer i Europa, og alle spillerne vil gjøre sitt beste for å sikre klubben en plass der når sesongen er over. Sesongen er lang, og det er mange kamper igjen.

Overrasket over tempoet
26-åringen mener Brendan Rodgers har et luksusproblem hver gang han skal ta ut Liverpool startellever, men gleder seg over å være del av en så sterk konkurransegruppe.

- Treneren gjør og vil fortsette å ta avgjørelsene. Det er viktig å respektere dem, slik at laget kan være best mulig rustet hver lørdag.

Er det noe franskmannen har latt seg imponere av, er det tempoet i kampene i den engelske ligaen.

- Det er nonstop. Det er overraskende å se at selv lagene midt på tabellen aldri slakker ned på tempoet. De spiller alle på maks nivå helt til slutten av kampen.

Aly Cissokho har tidligere spilt for blant andre FC Porto og Lyon, i tillegg til Valencia. Lørdag deltar han i sitt første Merseyside-derby når Liverpool gjester Everton på Goodison Park.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere