RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Getty / All Over Press

- Alle sier det, men vi lyver

Sist oppdatert:
José Mourinho åpner for mer dramatikk på overgangsmarkedet.

Fredag møtte Chelsea-manager José Mourinho pressen før søndagens serieåpning mot Hull.

Den karismatiske trenerpersonligheten fikk mange spørsmål, men de fleste dreide seg hva blåtrøyene skal foreta seg på overgangsmarkedet de neste ukene. Sesongstarten i Premier League er bare én dag unna, men overgangsvinduet er åpent frem til midnatt 2. september.

- Alle lyver
Mourinho var i godt humør på pressekonferansen, og avslørte samtidig at det ikke er umulig at Chelsea handler inn noen storfisker før vinduet stenger.

- Jeg er kun Chelsea-manager, men alle managere prøver å forsterke spillerstallen. Alle sier at vi ikke trenger å forsterke, men vi lyver. Vi håper noe skal skje helt til det er siste dag i overgangsvinduet, sier Mourinho ifølge Daily Mail.

- Selv når vi sier at vi er fornøyd med de spillerne vi har, lyver vi. Alle managere ønsker å forbedre ting, fortsetter han.

Nå er han spent på hva storklubbene og konkurrentene i Premier League klarer å handle inn før deadline day.

- Vi får se hva som skjer, ikke bare med oss, men med Manchester United og alle andre. Kanskje vi kan forsterke stallen, en stall jeg allerede liker. Jeg lyver ikke når jeg sier at jeg liker stallen, og jeg lyver ikke når jeg sier at jeg liker å jobbe med disse unge spillerne, sier Mourinho.

Denne uken ble det også klart at Anzjis Samuel Eto'o ønsker å igjen spille under José Mourinho. Portugiseren fikk spørsmål om det kan være aktuelt å hente Eto'o til klubben, men da hintet han om at de fortsatt ikke har gitt opp Wayne Rooney. Chelsea har som kjent fått avslått to bud på Manchester United-spilleren.

- Jeg er glad for at en av mine tidligere spillere sier han vil jobbe med meg igjen, spesielt når det kommer fra en spiller som Samuel. Men vi prøver oss fortsatt på én spiller, så vi får se hva som skjer, sier Mourinho ifølge The Telegraph.

Luiz blir!
Han tok seg også tid til å feie all tvil av banen angående David Luiz. Midtstopperen er blitt koblet til Barcelona de siste ukene, men det kommer ikke på tale at Chelsea selger, mener managerprofilen.

- Vi ønsker å beholde ham. Vi forstår at en klubb som Barcelona ønsker og prøver å hente en av verdens beste stoppere, men jeg er veldig ærlig når jeg sier at det ikke er fare for at Luiz forsvinner, sier han.

Chelsea serieåpner hjemme mot Hull søndag klokken 17. Kampen kan du følge i vårt livesenter NaLive.

Her kan du se en videoreportasje med Mourinho, der han blant annet snakker om at han krever mer av Eden Hazard denne sesongen:

Get Adobe Flash player

MER FRA NETTAVISEN:

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere