*Nettavisen* Sport.

- Alt annet enn trofeet er en fiasko

Foto: Afp / Scanpix

Joe Hart og Michael Carrick er ikke enige om utfallet.

19.08.12 14:41

Etter å ha vunnet fjorårets Premier League og FA-cupen året før det, samler ikke Manchester City-keeper Joe Hart lenger på andreplasser.

- Fått smaken på seier
Den engelske landslagskeeperen krever nemlig at City må beholde sitt overtak.

- Vi har to vunnet to trofeer, og da begynner man å like det, forteller Hart til The Sun.

En sesong uten sølvtøy er ikke noe annet enn uakseptabelt for lysluggen.

- Vi må vinne i hvert fall ett trofé hvert år, noe annet er fiasko. Nå har vi vunnet noe to år på rad, og det ville ha føltes rart om vi ikke vant noe nå. Vi må fortsette

Frykter United
Etter å ha vunnet fjorårets serie med minst mulig margin mot naborival Manchester United, tror 25-åringen at også årets sesong blir jevn.

- De pleier å komme sterkt tilbake, selvfølgelig blir de en trussel for oss. De er et godt lag, gode spillere. Det er en gjensidig respekt mellom oss til tross for rivaleriet.

-Vi slår tilbake
Manchester Uniteds Michael Carrick er enig med hva Hart sier om United evne til å slå tilbake.

Midtbanespilleren innrømmer at slutten på fjorårssesongen var tung å svelge, men har troen på at det blir annerledes i år.

- Klubben har en tendens til å slå tilbake. Hvis vi taper eller blir satt litt tilbake, pleier vi å komme enda sterkere tilbake, forteller han til Sunday Mirror.

- Det var ikke en katastrofe, fordi vi spilte bra fra start til slutt. Men hvis det ikke hadde vært for det siste målet til City ville det ha blitt en mye, mye bedre sommer. Nå må vi bare komme oss videre, forteller 31-åringen.

Manchester City åpner hjemme mot Southampton søndag klokken 17.00, mens Manchester United skal møte Everton mandag klokken 21.00.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag