RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Alt Balotelli har oppnådd er å sitte på benken

Foto: valerio Pennicino / Getty Images Sport
Sist oppdatert:
Tidligere Milan-stjerne mener Balotelli ville vært «ryddegutt» på 90-tallet.

Den kroatiske legenden Zvonimir Boban, som spilte over 250 kamper for Milan mellom 1991 og 2002, mener Mario Balotelli er overvurdert. Han tror italieneren hadde slitt med å få spilletid under hans tid på laget.

- Det er altfor mye snakk om Balotelli. Alt han har oppnådd i karrieren er å sitte på benken i forskjellige klubber, sier han til Sky Sports Italia.

23 år gamle Balotelli har fremdeles til gode å overbevise i Milan-drakten etter overgangen fra Manchester City. Boban mener Balotelli langt ifra har klart å bevise at han fortjener oppmerksomheten han får.

- I mine dager ville han båret fotballutstyret for spillere som Marco van Basten, George Weah, Andrej Sjevtsjenko. Han forstår ikke hva det betyr å ikle seg deg Milan-drakten. Milan er større enn Balotelli, smeller det fra kroaten – som ikke gir seg med det:

- Hans innstilling er nok et bevis på at han ikke forstår verdien i å spille for Milan. Spillere som Marcel Desailly, Paolo Maldini og Franco Baresi ville klappet til ham for å komme for sent.

Boban mener Balotelli burde lære av en som har vunnet både Champions League, VM og Ballon d’Or.

- Han burde se på Kaka, og lære av ham. Han har vunnet det meste, men han jobber fremdeles som en unggutt på banen, avslutter Boban.

Balotelli har for øvrig scoret tre mål på åtte kamper for Milan denne sesongen.

(ANB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere