RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Alt er i våre hender

Foto: Scanpix
Sist oppdatert:
En skadefri Jon Inge Høiland og Malmö FF har en gylden mulighet til å ta initiativet i den allsvenske gulljakten etter at IFK Göteborg tapte mot GIF Sundsvall søndag. - Nå må vi gripe sjansen, sier Jon Inge Høiland til TV 2 Nettavisen.

Tre runder før slutt toppet Malmö FF Allsvenskan foran Göteborg på bedre målforskjell. Begge lagene hadde 46 poeng. Tre poeng mer enn Halmstad på tredjeplass.

Men i kveldens allsvenske kamper tapte Göteborg 1-2 borte mot GIF Sundsvall, mens Halmstad slo Kalmar 1-0 hjemme. Malmö møter Landskrona hjemme når den 24. serierunden avsluttes i morgen.

- Nå er alt i våre egne hender. Landskrona er et dårligere lag enn oss på papiret, men det blir ett tøft oppgjør siden de kjemper mot nedrykk. Men vi leder serien med seier i morgen, så alt er opp til oss, sier Høiland til TV 2 Nettavisen.

Med seier i denne kampen vil Høiland og Malmö tilrive seg initiativet i gulljakten to runder før slutt og toppe tabellen tre poeng foran IFK og Halmstad. Og da vil fire poeng på de to siste rundene holde til seriegull for Skåne-laget.

Høiland trente søndag for første gang på en uke, etter kinken han pådro seg under landslagssamlingen i forbindelse med kvalikkampene mot Skottland og Slovenia. Og forsvarskjempen regner med å spille i morgen.

- Føles det like bra ut i morgen, spiller jeg mot Landskrona, sier Höiland.

I den nest siste runden spiller Malmö borte mot IFK, mens Halmstad møter Åge Hareides gamle lag Helsingborg borte.

Klikk her for tabell og terminliste

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere