*Nettavisen* Sport.

- Ancelotti vet han får sparken etter kampen

FÅR SPARKEN? AS og flere andre medier melder at Carlo Ancelotti er ferdig i Real Madrid etter årets sesong. Den avsluttes med lørdagens møte med Getafe, hvor Martin Ødegaard kan få sin debut. Foto: Efe (NTB scanpix)

Det som kan bli Martin Ødegaards debut, kan bli Carlo Ancelottis siste dans.

23.05.15 13:54

Både spanske og italienske medier melder denne uken at Carlo Ancelotti er ferdig som Real Madrid-trener etter årets sesong.

Ifølge AS har Real Madrid-president Florentino Perez allerede bestemt seg for å avskjedige italieneren, men ønsker ikke å gjøre det offisielt før lørdagens kamp mot Getafe er over.

Perez skal ifølge avisen sette seg ned og ha et siste møte med Ancelotti for å spikre detaljene, og treneren selv er for lengst klar over dette.

Ifølge Sky Italia vil AC Milan strekke seg langt for å hente Carlo Ancelotti tilbake til klubben. Visepresident Adriano Galliani kan reise til Madrid allerede mandag for å tilby Ancelotti en femårskontrakt.

Klikk på bildet for å forstørre.

SISTE DANS: Lørdagens kamp mot Getafe blir trolig Carlo Ancelottis siste som Real Madrid-trener. Foto: Andrea Comas (Reuters)

Benitez inn?
Samtidig er selvsagt ryktene om hvem som vil ta over etter Ancelotti i full gang. Ifølge AS er ikke Perez like overbevist som direktør José Angel Sanchez om at Rafa Benitez er rett mann.

Avisen hevder også at Perez mener Jurgen Klopp og hans "pjuskete" utseende ikke passer klubbens image og at tyskeren altfor ofte går i treningstøy.

Ettersom Arsene Wenger, Pep Guardiola og José Mourinho er opptatt med andre trenerjobber, ser det ut til at Perez og to må ta en ny runde i tenkeboksen før ny trener hentes inn.

Noe skeptisk Veland
Tidligere denne uken sa Petter Veland følgende til Nettavisen om Rafa Benitez som mulig Real Madrid-trener:

- Det første ordet som slår meg, er «quick fix». Litt på samme måte som da Jose Mourinho ble ansatt, bare at denne gangen er det ikke like mye glitter. Det var en litt større pakke med Mourinho. Han var et stort navn som kunne vise til store trofeer.

Benitez huskes best for å ha vunnet Champions League med Liverpool i 2005, samt La Liga med Valencia to ganger.

- Benitez har vært en av de store trenerne nå i 15 år, men ryktet hans har kanskje hatt en litt nedadgående kurve. Han blir en litt gråere type, sa Veland.

Ødegaard-debut?
Lørdag spiller Real Madrid mot Getafe i sesongens siste seriekamp. Ingen av lagene har noe å spille for, noe som åpner mulighetene for at Martin Ødegaard kan få sin A-lagsdebut.

- Dette er en kamp som i utgangspunktet er skreddersydd for å gi unge spillere generelt sjansen, og da er Martin Ødegaard én av dem som er aktuelle, forteller Veland.

Han vil imidlertid ikke spekulere i hvor mange minutter den norske unggutten kan regne med å få.

Kampen som trolig blir Carlo Ancelottis siste som Real Madrid-manager starter lørdagen klokken 20.30. Du kan følge den i vårt livesystem.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.