RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: AFP/Scanpix

- Anderson starter mot Arsenal

Sist oppdatert:
Er brasilianske Anderson likevel ikke ferdig i Manchester United?

Tirsdag ble det kjent at Alex Ferguson og brasilianske Anderson har kommet på kant med hverandre. Midtbanespilleren skal ha blitt rasende da han fikk beskjed om at han ikke fikk starte i Community Shield-kampen mot Chelsea, dette fordi han ikke hadde imponert på trening den siste tiden.

Brassen skal, foran lagkameratene, ha fortalt Ferguson at han ikke ville ha noen problemer med å dra fra United. Ferguson, som er kjent for å reagere knallhardt hvis spillere opptrer på den måten, skal ha vært villig til å la ham få viljen sin.

Men ifølge The Times er det likevel ikke sikkert at Andersen er ferdig hos de regjerende mesterne.

En kilde sier til avisa at hendelsen nå kun er historie, og at det er en stor sjanse for at brassen spiller fra start i lørdagens storkamp mot Arsenal. Samtidig påpeker en annen kilde at Andersons fremtid i Manchester, på lang sikt, fortsatt er usikker.

Barcelona og Inter har tidligere uttrykt interesse for midtbanespilleren, som var på banen i alle Uniteds viktigste kamper på tampen av forrige sesong. Denne sesongen har han imidlertid kun vært på banen mot Burnley, og da i en noe merkelig venstre midtbaneposisjon.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere