*Nettavisen* Sport.

- Andre ting enn lønn er viktig

Foto: Scanpix

Bjørnar Holmvik har signert en toårskontrakt med Sandnes Ulf.

23.01.12 11:23

Tidligere Stabæk- og Brann-spiller Bjørnar Holmvik er enig med Sandnes Ulf om en toårskontrakt. Den venstrebeinte spilleren kan brukes både som back i forsvarsrekken og kantspiller på midtbanen.

– Vi har sagt at vi vil ha inn to eller tre etablerte spillere, og han må sies å være i den kategorien. Han er en bra spiller, og har erfaring fra Tippeligaen, sier daglig leder Tom Rune Espedal til Rogalands Avis.

Holmvik kommer nå fra Brann, der han var en av klubbens høyest gasjerte spillere.

- Var det en utfordring med lønn? Holmvik har rykte på seg for å være en av Tippeligaens høyest lønnede spillere.

- Helt riktig. Og Sandnes Ulf og høy lønn går ikke så godt i sammen. Han har kommet til et punkt i livet der det er andre ting enn lønn som er viktig, sier Espedal.

Han er samboer med Stavanger-danseren Gyda Bloch Thorsen, kjent fra TV-programmet «Skal vi danse».

Sandnes Ulf ønsker også islandske Halldor Orri Björnsson, men han er nå i Danmark på prøvespill.

- Sandnes Ulf og spilleren er så godt som enige, men vi er ikke enige med klubben. De ønsker å prøve å få opp interessen for Halldor ved å sende ham på prøvespill til Vejle, men det spillet der vil ikke vi være med på, sier Espedal.

Björnsson har ett år igjen av kontrakten med Stjarnan i islandsk eliteserie, og utfordringen har vært å finne en måte å løse ham fra kontrakten på, uten å betale overgangssum på direkten.

- Det er ingen krise om Halldor ikke blir Sandnes Ulf-spiller, men vi har ikke gitt opp ennå, og er i dialog fremdeles, sier Espedal.

Denne saken er hentet fra Rogalands Avis.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.