RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Angan og Eikrem til Molde

Foto: Jon Eeg/Scanpix
Sist oppdatert:
Pressekonferanse på Aker Stadion tirsdag.

Molde FK har innkalt til pressekonferanse klokken 1400 tirsdag. Her blir etter all sannsynlighet Magnus Wolff Eikrem og Davy Claude Angan presentert som Molde-spillere.

Ifølge VG Nett betaler Molde rundt 3,5 millioner for å hente Angan fra Hønefoss. I tillegg har ringeriksklubben sikret seg en god videresalgsavtale.

På mandagens pressekonferanse var Solskjær klar på at Vålerenga og Rosenborg er de store gullfavorittene i Tippeligaen. Nå viser Molde klare ambisjoner om å kjempe i toppen i årets sesong.

Magnus Wolff Eikrem har vært en del av Manchester Uniteds reservelag, og hadde Solskjær som trener i klubben. I Molde får han er årslønn på rundt én million kroner, melder TV2 Sporten.

Nettavisen skrev i går at Molde er i dialog med 4-5 spillere om en overgang. De første to brikkene faller trolig på plass i løpet av ettermiddagen.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere