*Nettavisen* Sport.

- Angrer bare på én ting

Foto: Reuters/Scanpix

Skandaleombruste Mario Balotelli kommer bare på en enkeltepisode han gjerne skulle vært foruten.

24.03.13 18:34

Milan-spissen har vært innblandet i en lange rekke kontroversielle perioder i løpet av fotballkarrieren.

Det til tross for at han ennå bare er 22 år gammel. Men om du spør Balotelli om han angrer på krumspringene sine, trekker han kun fram en episode da han spilte for Milans erkerival Inter.

- Jeg har aldri hatt et stort hode. Jeg anser ikke meg selv for å være den beste i verden, og heller ikke den verste. Jeg er meg, det holder, sier den omstridte italieneren til Football Italia.

Om episoden med Inter-drakta etter en Champions League-kamp i 2010, som i praksis markerte slutten på Balotellis dager i svart og blått, innrømmer 22-åringen sin egen feil.

- I løpet av livet har jeg angret på én ting. Jeg skulle aldri ha kastet Inter. drakta i bakken, sier 22-åringen.

Han takker resten av Italias landslag, og spesielt fjorårets EM, for at han nå blir bedre likt også i andre klubber enn hans egen.

Balotelli er glad for at generasjonsskiftet på landslaget er i ferd med å bli fullført, og trives med det unge mannskapet.

(artikkelen fortsetter under bildet)

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: Marco Luzzani/Getty Images

Likevel ser han positivt på et eventuelt landslagscomeback for Roma-legenden Francesco Totti.

- Det ville vært en sann ære å spille sammen med Totti. Han er virkelig et fenomen, og mestere som ham er alltid velkomne. Akkurat nå konsentrerer jeg meg om dette Azurri-laget, så vil jeg bare konsentrere meg om Milan, påpeker Balotelli.

HTML EMBED
Get Adobe Flash player
addCustomPlayer('16i1m8ibj77gv1lm2nquhf86nu', 'B9A79E92EB7D40AE936BFBA2C1ACB5F2', '5ndzkeerjhof1rp10bwp56u0t', 468, 464, 'perf16i1m8ibj77gv1lm2nquhf86nu-5ndzkeerjhof1rp10bwp56u0t', 'eplayer14');

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.