- Åpner for Barca-overgang

PAUL POGBA: Har blitt en viktig del av presidentvalget i Barcelona.

PAUL POGBA: Har blitt en viktig del av presidentvalget i Barcelona. Foto: Oliver Lang (Afp)

Barcelonas presidentvalg kan bli avgjørende for Paul Pogbas fremtid.

Lørdagens presidentvalg i den katalanske storkluben Barcelona kan avgjøre destinasjonen på Paul Pogbas neste flyreise, melder EFE.

Storklubber har lenge omkranset den franske landslagspilleren, men nå ser det ut til at Barcelona kan stikke av med midtbanespilleren.

I et intevju med EFE svarer den tidligere Manchester United-spillerens agent Mino Raiola følgende på Barcelona-ryktene.

- Hvis Joan Laporta vinner valget, har Pogba en god sjanse til å gå til Barcelona.

Før han legger til.

- Men først må de i forhandle med meg og deretter Juventus.

Joan Laporta er den største utfordreren til den nåverende Barcelona-presidenten Josep Maria Bartomeu. Det er vanskelig å si hvem som er favoritt, men Laporta har en sterk CV fra da han var klubbpresident i perioden 2003-2010.

Nå har Laporta kjørt valgkampanje på at han skal hente Pogba.

Barcelona-fansen som sikler etter å se franskmannnen i den rødblåe-drakta vet nok derfor hvilket navn de hadde skrevet på stemmeseddelen.

Det skal sies at også sies at Bartomeu også har en spiller i ermet, men har foreløpig ikke gått ut med navnet på spilleren.

På grunn av Barcelonas overgangsnekt vil spillere som signerer for klubben, ikke være tilgjengelig for spill før i januar 2016.

Det hindret imidlertid ikke klubben fra å hente Arda Turan for 34 millioner euro fra Atletico Madrid tidligere i sommer.

Barcelona planlegger nå å låne ut tyrkeren frem til starten av neste år, noe som også kan bli en løsning for andre mulige signeringer i sommer.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.