*Nettavisen* Sport.

- Arne Sandstø ferdig i Løv-Ham

Foto: Tor Erik Schrøder/ Scanpix

Kobles til den ledige jobben i Sandefjord.

23.05.11 18:32

Arne Sandstø skal være ferdig som hovedtrener i 1. divisjonsklubben Løv-Ham. Det melder Bergensavisen mandag ettermiddag.

Spillere skal ha fått beskjed om situasjonen tidligere mandag og assistenttrener Tom Mangersnes skal nå lede klubben en periode, skriver avisen.

Dårlig sesongstart
Sandstø tok over som hovedtrener i Løv-Ham foran 2010-sesongen og ledet laget til en sterk fjerdeplass, klubbens beste plassering noensinne.

Denne sesongen har imidlertid startet svakt og etter sju serierunder ligger laget nest sist på tabellen. Søndag ble det 0-1-tap for Bodø/Glimt hjemme på Varden.

Det skal likevel ikke være de sportslige resultatene som er bakgrunnen for at Sandstø nå har valgt å gi seg.

Det blir i stedet spekulert i at den tidligere Start-treneren skal være høyaktuell for den ledige jobben i Sandefjord, etter at Patrick Walker ble sparket tidligere i vår.

Sandstøs familie er bosatt i Skien og slik sett blir jobben i hvalbyen sett på som fordelaktig. Både BA og TV 2 Sporten hevder å vite at dette stemmer.

Vil ikke bekrefte
Vestfold-klubben ønsker ikke å gå ut med hvem de vurderer som ny hovedtrener, enn så lenge.

- Vi går ikke ut med det før vi skal presentere vår nye trener. Vi håper og tror at vi skal få det på plass i løpet av kort tid, sier Dokken til BA.

Sandefjord rykket ned fra Tippeligaen forrige sesong og har fått en tung start i 1. divisjon. Laget ligger som nummer 11 med 11 poeng fra sju kamper.

Sandstø har tidligere trent Odd Grenland, Notodden og Start.

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.