Gå til sidens hovedinnhold

- Arsenal anmelder Manchester City

Beskylder de lyseblå for juks og fanteri.

Robin van Persie gjorde det tidligere denne uken kjent at han ikke kommer til å skrive på noen ny kontrakt med Arsenal.

Spekulasjonene rundt storscoreren har vært mange den siste tiden, og nederlenderen har blitt koblet med storklubber som Manchester City og Juventus.

van Persies kontrakt med Arsenal gå ut etter neste sesong, og slik sett bør Arsenal selge spissen i sommer, om de ønsker å få mest mulig igjen for ham.

Fredag skriver engelske The Sun at Arsenal nå vurderer å anmelde Manchester City i denne saken. Klubben hevder de lyseblå har gått bak ryggen til Arsenal i denne saken og at klubben har prøvd å friste storscoreren til Etihad uten tillatelse.

Ulovlige samtaler
Ifølge tabloidavisen mistenker Gunners-manager Arsène Wenger at City har kontaktet van Persie for lang tid tilbake, for å gjennomføre ulovlige overgangssamtaler.

Derfor vil Wenger nå, sammen med Arsenal-formann Ivan Gazidis, sende en anmeldelse av ligamesterne til det engelske fotballforbundet (FA).

KONKURRANSE: Vinn billetter til OL i London

Sist gang et lag ble straffet for det engelskmennene omtaler som «tapping up» var tilbake i 2005, og også da var Arsenal involvert.

Den gang fikk Chelsea smekk på fingeren og bot, fordi klubben hadde holdt samtaler med Ashley Cole uten Arsenals tillatelse. Overgangen ble likevel godkjent.

Chelsea måtte ut med en sum tilsvarende tre millioner norske kroner på grunn av dette.

Vil beholde
Selv om mange klubber har vist interesse for van Persie skal Arsenal være fast bestemt på å beholde spissen ut kontraktstiden.

Det betyr at han vil spille for klubben fram til sommeren 2013.

Torsdag kom det også fram at flere av Arsenals eiere er svært misfornøyd med det som nå skjer i klubben, og mener at noe må gjøres snarest.

- Dette får våre spillere til å sette spørsmålstegn ved klubbens ambisjoner og potensial. Det som nå skjer med vår kaptein og toppscorer er et godt eksempel på dette.

- Som en toppklubb så må vi minst matche, og helst slå de tilbudene andre klubber kan komme med. Vi trenger også en mer klar langtidsplan for klubben, skriver eierduoen Alisher Usmanov og Farhad Moshiri i en pressemelding.

Manchester United og Barcelona har også blitt koblet til van Persie de siste dagene.

Reklame

Black Week: 10 superkupp du bør sjekke ut